Referencer

Få inspiration til akustikløsninger med Troldtekt. Kig ind i galleriet og se de flotte referencebilleder fra en række forskellige, internationale byggerier, hvor god arkitektur og god akustik går op i en højere enhed.

Læs også de mange cases, hvor bygherrer og arkitekter fortæller om deres erfaringer og resultater med Troldtekt.

Du kan desuden downloade eller bladre i vores inspirationsmagasiner online.

Referenceafsnittet opdateres løbende med nye billeder og cases. God fornøjelse!

Troldtekt Westminister College

Film

Vores filmside viser en række film om emner som f.eks. akustik, indeklima og Troldtekt prisen.

Se f.eks. filmen "En før/efter historie", hvor en familie fortæller om akustikken i deres hjem - før og efter Troldtekt. Eller se filmen "Mikkel Frost about the Troldtekt Award", hvor arkitekt Mikkel Frost fra CEBRA Arkitekter præsenterer konceptkonkurrencen "Troldtekt Award 2012".

Inspirationshæfter

Find inspiration i udvalget af Troldtekt brochurer.

Nyeste skud på stammen er vores internationale inspirationsmagasin; et engelsksproget magasin, hvor vi har samlet en række danske og udenlandske referencer - fra Grønland til det sydlige Tyskland. Fælles for dem alle er det gode resultat – og den gode akustik.

 

Magazines

Teksturer

Ved at downloade zip-filen får du adgang til to mapper indeholdende teksturfiler og alphamaps, som frit kan anvendes til visualiseringer.

Teksturfilerne dækker et udvalg af de mest brugte farver og strukturer. De enkelte filer har et format på 1600X1600 pixels.

I mappen med alphamaps finder du de mest brugte forbandter, udført med forskellige plademål. Disse filer har et format på 960X480 pixels, og svarer til en væg- eller loftsflade på 480X240cm.

Download Troldtekt-teksturer.

Troldtekt Textures and alphamaps