Vinderen 2013

Vinderne af "Vind et Troldtekt loft konkurrencen" i 2013 blev Lone D. og Ole B.

Certificerede Troldtekt akustikfagmand Flemming Vitus og Jack Hegaard fra det fynske tømrerfirma Mig og Svoger påtog sig opgaven med at sætte loftet op.

Troldtekt akustik-loftet er nu blevet monteret og familien udtaler: ”Det har ændret lyden i rummet fuldstændigt. I dag kan vi føre en samtale, mens vi laver mad, og fjernsynet måske endda kører i baggrunden. Det er rigtig dejligt. Vi kunne faktisk høre forskellen allerede under monteringen, fortæller Ole og Lone.

Ægteparret er derfor rigtigt glade over at vinde konkurrencen om et Troldtekt akustikloft.

Se flere billeder og læs casen her.

Find din nærmeste Troldtekt akustik-fagmand her.

Troldtekt, Svendborg

Lone D. & Ole B.

Vi har købt ønskehuset - men desværre viser det sig at det er svært at høre når man taler sammen i rummet. Det runger utrolig meget, og er helt slemt hvis vi er flere i rummet der skal tale sammen. Vi mangler i den grad støjdæmpning i loftet.
Vi har 5 teenagere, så økonomien ser ikke lige ud til nyt loft. Derfor ser vi os som de rigtige vindere, så vi kan få lov at opleve en rolig samtale når vi er sammen. Og måske nyde at høre hvad de siger, når vi ser en film på tv. 

 

 

 

Se vinderbidrag fra

2011

Vinderen af konkurrencen 2011, blev familien Andersen fra Tureby, som meget overbevisende beskrev, hvordan den dårlige akustik påvirkede familiens hverdag.

Troldtekt, Tureby

Vis mere

Se vinderbidrag fra

2010

Vinderen af et Troldtekt loft 2010 blev Elise og Per fra Bramming, der indsendte en meget overbevisende og uddybende historie om den dårlige akustik i deres hjem.

Troldtekt, private home in Bramming

Vis mere

Konkurrencebetingelser

Præmien består af et nyt Troldtekt akustikloft (max. 50 m2) af typen Troldtekt akustik i ultrafin struktur, hvidmalet eller lys natur med 5 mm fas. Det nødvendige antal Troldtekt skruer og/eller monteringsbeslag følger med, og loftet vil kvit og frit blive monteret af din lokale certificerede Troldtekt akustik-fagmand. Loftkonstruktionen skal dog være forberedt til montering af et Troldtekt akustikloft. Levering og montering skal være på en adresse i Danmark.

Konkurrencens vinder udpeges af et dommerpanel, der består af tre parter: Troldtekt A/S (to stemmer), to certificerede Troldtekt akustik-fagmand (to stemmer) og Facebook (1 stemme). På Facebook kan man vinde en iPad mini, hvis man stemmer på en af konkurrencedeltagerne.

Sidste frist for at uploade bidrag til konkurrencen er mandag den 30. september 2013. På Facebook vil man frem til og med mandag den 14. oktober kunne stemme på sin favorit og dermed deltage i konkurrencen om en iPad mini. Vinderen af et Troldtekt loft monteret af fagmand får direkte besked, og vinderbidraget offentliggøres på troldtekt.dk senest fredag den 18. oktober.