...og vinderen blev

Vi har nu udvalgt en vinder blandt de mange flotte bidrag, som vi har modtaget i "Vind et Troldtekt loft"-konkurrencen.

Den heldige vinder blev:

Andreas & familie

Andreas og familie er netop flyttet fra udlandet til en ejerlejlighed på Frederiksberg, og først efter indflytning har de opdaget, hvor dårlig akustikken er. Andreas lider af menières sygdom og er meget plaget af generne, som bliver forværret af dårlig akustik.

Sammen med Mads Arlien-Søborg har vi vurderet, at lejlighedens dårlige akustik er en spændende udfordring for os at løse. Der arbejdes alternativt med loftsflåder og ikke én stor loftsflade... Vi ser frem til at vise billeder af projektet her på siden.

Se det vindende bidrag her.

Inspirationsmagasin

Se også vores inspirationsmagasin med en guidet tur i 16 stilfulde boliger med god akustik.

Troldtekt brochurer

Troldtekt inspiration magasine

Konkurrencebetingelser

Præmien består af et nyt Troldtekt akustikloft (max. 50 m2) af typen Troldtekt akustik i ultrafin struktur, hvidmalet eller lys natur med 5 mm fas. Det nødvendige antal Troldtekt skruer og/eller monteringsbeslag følger med. Hvis loftet monteres af en certificeret Troldtekt akustik-fagmand, giver Troldtekt A/S et tilskud til montering på kr. 10.000,-

Loftkonstruktionen skal være forberedt til montering af et Troldtekt akustikloft. Levering og montering skal være på en adresse i Danmark.

Konkurrencens vinder udpeges af et dommerpanel, der består af Troldtekt A/S og trendekspert Mads Arlien Søborg. Sidste frist for at uploade bidrag til konkurrencen er torsdag den 31. marts 2016. Vinderen af et Troldtekt loft får direkte besked, og vinderbidraget offentliggøres på troldtekt.dk i løbet af april 2016.

Se vinderbidrag fra

2013

Vinderen af konkurrencen 2013, blev Lone og Ole fra Svendborg, som overbeviste med deres beskrivelse af, hvordan den dårlige akustik i deres hjem gjorde det svært for familien på syv at høre hinanden, når de talte sammen.

Troldtekt, privatbolig, Svendborg

Vis mere

Se vinderbidrag fra

2011

Vinderen af konkurrencen 2011, blev familien Andersen fra Tureby, som meget overbevisende beskrev, hvordan den dårlige akustik påvirkede familiens hverdag.

Troldtekt, Tureby

Vis mere

Se vinderbidrag fra

2010

Vinderen af et Troldtekt loft 2010 blev Elise og Per fra Bramming, der indsendte en meget overbevisende og uddybende historie om den dårlige akustik i deres hjem.

Troldtekt, private home in Bramming

Vis mere