Troldtekt® Award 2016

Troldtekt har for fjerde gang inviteret design- og arkitekturstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award, hvor det mest originale og kreative forslag til brug af akustik-
plader fra Troldtekt belønnes med 5.000 euro.

De indsendte projekter er blevet vurderet af en jury med internationalt anerkendte arkitekter, og vinderne er nu fundet;

Troldtekt Award 2016 går til to arkitekturstuderende fra UAUIM i Bukarest for projektet "Troldtekt AIR. "

Læs mere om vinderprojektet og se film med vinderne.

Troldtekt Award 2016 winners
Troldtetk Award 2012

Troldtekt® Award

Troldtekt prisen blev stiftet i forbindelse med vores 75 års jubilæum i 2010. Konkurrencen var for danske arkitektstuderende og formålet var at finde en idé, hvor Troldtekts træbeton indgik i den mest kreative og originale sammenhæng.

I 2012 skød vi endnu en konkurrence om Troldtekt prisen i gang. Denne gang var konkurrencen åben for både danske og internationale design-og arkitekturstuderende, og dermed blev Troldtekt prisen til en international Troldtekt Award. Konceptet er det samme som i 2010, den mest originale og kreative brug af akustikplader fra Troldtekt belønnes med 5.000 euro.

Også i 2014 inviterede Troldtekt design- og arkitekturstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2014, og det mest kreative forslag blev belønnet med 5.000 euro.