Vinderfilm

Andreas og hans familie deltog i Troldtekts "Vind et loft"-konkurrence 2016 - og vandt. 

For at forbedre den dårlige akustik i Andreas' lejlighed blev der arbejdet alternativt med loftsflåder og indrammede Troldtekt akustikpaneler som dekorative billedelementer i indretningen af lejligheden. 

Troldtekt akustikløsningen har gjort en stor forskel for Andreas og hans familie. "Det kan være svært at forklare akustik" fortæller Andreas. "Men forskellen er, at jeg ikke tænker over det."

Vinderbidrag 2016

Andreas og familie er netop flyttet fra udlandet til en ejerlejlighed på Frederiksberg, og først efter indflytning har de opdaget, hvor dårlig akustikken er. Andreas lider af menières sygdom og er meget plaget af generne, som bliver forværret af dårlig akustik.

Sammen med Mads Arlien-Søborg har vi vurderet, at lejlighedens dårlige akustik er en spændende udfordring for os at løse. Der er blevet arbejdet alternativt med loftsflåder og indrammede Troldtekt akustikpaneler som dekorative elementer i indretningen af lejligheden.

Se det flotte slutresultat i videoen ovenfor.

Se det vindende bidrag her.

Inspirations-
magasin

Se også vores inspirationsmagasin med en guidet tur i 16 stilfulde boliger med god akustik.

Troldtekt brochurer

Troldtekt inspiration magasine

Konkurrencebetingelser

Præmien består af et nyt Troldtekt akustikloft (max. 50 m2) af typen Troldtekt akustik i ultrafin struktur, hvidmalet eller lys natur med 5 mm fas. Det nødvendige antal Troldtekt skruer og/eller monteringsbeslag følger med. Hvis loftet monteres af en certificeret Troldtekt akustik-fagmand, giver Troldtekt A/S et tilskud til montering på kr. 10.000,-

Loftkonstruktionen skal være forberedt til montering af et Troldtekt akustikloft. Levering og montering skal være på en adresse i Danmark.

Konkurrencens vinder udpeges af et dommerpanel, der består af Troldtekt A/S og trendekspert Mads Arlien Søborg. Sidste frist for at uploade bidrag til konkurrencen er torsdag den 31. marts 2016. Vinderen af et Troldtekt loft får direkte besked, og vinderbidraget offentliggøres på troldtekt.dk i løbet af april 2016.

Se vinderbidrag fra 2013

Vinderen af konkurrencen 2013, blev Lone og Ole fra Svendborg, som overbeviste med deres beskrivelse af, hvordan den dårlige akustik i deres hjem gjorde det svært for familien på syv at høre hinanden, når de talte sammen.

Troldtekt, privatbolig, Svendborg

Se vinderbidrag fra 2011

Vinderen af konkurrencen 2011, blev familien Andersen fra Tureby, som meget overbevisende beskrev, hvordan den dårlige akustik påvirkede familiens hverdag.

Troldtekt, Tureby

Se vinderbidrag fra 2010

Vinderen af et Troldtekt loft 2010 blev Elise og Per fra Bramming, der indsendte en meget overbevisende og uddybende historie om den dårlige akustik i deres hjem.

Troldtekt, private home in Bramming