Troldtekt® logo

Troldtekts logo findes i PDF, JPEG og PNG format og kan hentes i forskellige versioner.

Troldtekt A/S

Vis mere
02-05-2016

Troldtekt A/S får EU-miljøpris for take back-strategi

Troldtekt A/S har netop modtaget en af de prestigefulde miljøpriser, som Ingeniørforeningen uddeler i samarbejde med EU og Miljøministeriet. Prisen gives for Troldtekts take back-strategi, der gør træbetonaffald fra byggeriet til en ny ressource. Troldtekt deltager nu i konkurrencen om en af de europæiske miljøpriser.

Læs mere
01-03-2016

Troldtekt styrker CSR-arbejdet med erfaren profil

Renate Blom er ny projektleder i Troldtekt A/S, hvor hun skal styrke virksomhedens arbejde med produktudvikling, miljø og certificering yderligere. Renate Blom er uddannet cand.scient. i biologi og skifter fra en stilling som Environment Manager i LEGO System A/S.

Læs mere
01-03-2016

Troldtekt® wave vinder Byggeriets Klimapris

Akustikpladen Troldtekt wave er vinder af Byggeriets Klimapris, som netop er blevet uddelt på BYGGERI ’16 i Fredericia. Troldtekt wave er et Cradle to Cradle-certificeret naturprodukt, som produceres under miljøskånsomme forhold og kan vende tilbage til naturen som kompost.

Læs mere
01-02-2016

Dansk og tysk vinder af WOOD WOOL AWARD 2015™

Force4 Architects i København og 4a Architekten i Stuttgart er vindere af WOOD WOOL AWARD 2015. Troldtekt A/S står bag konkurrencen, der hædrer nutidig arkitektur, hvor træbeton beriger det arkitektoniske udtryk. En jury med internationalt anerkendte arkitekter har valgt de to vindere.

Læs mere
29-01-2016

Troldtekt® wave er nomineret til Byggeriets Klimapris

Den bølgeformede akustikplade Troldtekt wave er med i opløbet om Byggeriets Klimapris. Troldtekt wave er et Cradle to Cradle-certificeret naturprodukt, som produceres under miljøskånsomme forhold og kan vende tilbage til naturens kredsløb som kompost.

Læs mere
14-01-2016

Troldtekt A/S gør affald til en ressource

Troldtekt lancerer et take back-system, som gør byggeaffald med træbeton til en ressource for miljøet. Troldtekt træbeton er fremstillet af 100 procent naturmaterialer og kan derfor vende tilbage til naturen som kompost. Entreprenører og kommuner skal bidrage til at udbrede det nye system.

Læs mere
27-10-2015

Troldtekt® wave vinder German Design Award

Den bølgeformede Troldtekt wave er blandt vinderne af den prestigefulde German Design Award 2016. Akustikpladen, som er et Cradle to Cradle-certificeret naturprodukt, har vundet i kategorien Material and Surfaces.

Læs mere
02-10-2015

Troldtekt ”Highly Commended” for ansvarlig strategi

Troldtekt A/S' strategiske Cradle to Cradle-arbejde blev hædret med Highly Commended-udmærkelse ved uddelingen af Responsible Business Awards 2015. Juryen lagde i sin begrundelse vægt på, at Troldtekt har formået at tage sine produkter til det næste niveau på en fremtidssikret måde.

Læs mere
14-09-2015

WOOD WOOL AWARD™ hylder træbeton i arkitekturen

Troldtekt A/S bruger sit dobbeltjubilæum til at lancere den nye WOOD WOOL AWARD™. Formålet er at hylde og præmiere nutidig arkitektur, hvor træbeton beriger det arkitektoniske udtryk. Til at bedømme projekterne har Troldtekt samlet en jury med internationalt anerkendte arkitekter.

Læs mere
14-07-2015

Troldtekt® wave vinder tysk arkitekturpris

Troldtekt wave har for anden gang på kort tid opnået international hæder. Den nye bølgeformede akustikplade har netop vundet en af priserne i ICONIC AWARDS, som uddeles af German Design Council.

Læs mere
09-06-2015

Troldtekt® wave vinder Green Product Award

Få dage efter Troldtekt wave officielt blev lanceret, har den bølgeformede akustikplade vundet Green Product Award. Prisen, der blev uddelt 8. juni i Berlin, hylder bæredygtigt og innovativt design. Troldtekt wave er desuden nomineret til German Design Award og DETAIL Produktpreis.

Læs mere