Troldtekt A/S

Troldtekt, Peer Leth
Peer Leth, adm. direktørHos Troldtekt A/S mener vi, at akustisk komfort og sundt indeklima er centrale elementer i det gode byggeri. Siden 1935 har vi produceret Troldtekt akustikplader af naturens egne materialer, træ og cement. Vi designer, udvikler og fabrikerer pladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.

Intelligente løsninger til arkitekturen
Troldtekts vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima. Derfor udvikler vi løbende nye specialprodukter til den moderne arkitektur i tæt samarbejde med fagspecialister, arkitekter og andre byggerådgivere. Og derfor uddeler vi hvert andet år Troldtekt Award til den internationale arkitekt- eller designstuderende, der bedst bruger Troldtekt på en anderledes og innovativ måde.

En forskel, der kan høres
Troldtekt akustik er i dag en af de førende og foretrukne løsninger til at skabe et godt lydmiljø. Vores plader beklæder lofter og vægge i kontor, erhverv, skoler, institutioner, kultursteder, sportscentre, svømmehaller og private boliger. Ikke mindst i den minimalistiske arkitektur, hvor de mange hårde flader sætter akustikken på prøve, gør Troldtekt en forskel, der kan høres.

Profilfilm - Troldtekt

Profilfilmen handler kort og godt om Troldtekt A/S og vores akustikplader.

Filmen giver dig en rundtur i vores produktion og fortæller dig samtidig om vores bæredygtige løsninger og deres vigtigste egenskaber.

Ledestjerne, mission & vision

Ledestjerne
Bæredygtigt indeklima

Mission
Producerer og formidler innovative akustikløsninger

Vision
Trendsætter inden for intelligente akustikløsninger

Troldtekts værdigrundlag

Historien om Troldtekt A/S

Her bringer vi historien om Troldtekt A/S. I første kapitel kan du læse om L. Hammerich og grundlæggelsen af Troldtekt i 1855.

Troldtekt