Troldtekt pressefotos

Troldtekt CEO Peer Leth

 

Troldtekt production facility
Troldtekt, forest

Troldtekt A/S

Troldtekt® logo

Troldtekts logo findes i PDF, JPEG og PNG format og kan hentes i forskellige versioner.

Forskere fra Aalborg Universitet har dokumenteret, at akustiklofter med lavtryksventilation giver store energibesparelser og høj komfort. Troldtekt ventilationslofter har spillet en vigtig rolle i forsøgene, der nu er blandt tre nominerede til den prestigefulde ELFORSK Pris 2017.

Læs mere

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) har i dag besøgt Troldtekt A/S i Troldhede. Troldtekts direktør Peer Leth luftede sin bekymring for, at bæredygtigt dansk nåletræ bliver en mangelvare i fremtiden. Det kan ramme både klimaet og arbejdspladser i træindustrien.

Læs mere

Mandag den 8. maj besøger miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) Troldtekt A/S i Troldhede. Her vil Troldtekts direktør, Peer Leth, vende risikoen for mangel på bæredygtighedscertificeret nåletræ med ministeren. Dansk træ er et vigtigt råstof for Troldtekt og den øvrige træindustri – og skaber dermed lokale arbejdspladser.

Læs mere

Frederiksberg Kommune er i færd med at opføre Danmarks første DGNB-certificerede skolebygning. Troldtekt A/S leverer cirka 1.000 kvadratmeter akustiklofter, som bidrager konkret til DGNB-certificeringen.

Læs mere

Troldtekts bæredygtige profil og produktets stærke akustiske egenskaber spillede en stor rolle, da Bente Rasmussen Therkildsen valgte stillingen som projektkonsulent i Troldtekt. Hun rådgiver nu jyske tegnestuer, kommuner og boligforeninger om akustikløsninger. Rollen som rådgiver kender hun fra sine tidligere stillinger på både tegnestue og produktionsvirksomhed.

Læs mere

29.-30. marts kommer Danmarks vigtigste event for bæredygtighed i byggeriet til Aarhus. Her kan de besøgende blandt andet opleve Troldtekt i paneldebat med førende arkitekter og producenter om genbrug, recycling og upcycling i byggeriet.

Læs mere

Innovation er en del af arkitektens faglighed – og drivkraften bag smarte løsninger på svære problemstillinger. I et online tema har akustikpladeproducenten Troldtekt interviewet førende danske og internationale eksperter om deres syn på kunsten at innovere.

Læs mere

Troldtekt har indgået en strategisk alliance med Photocat A/S om udvikling og test af akustikplader, der indeholder ny revolutionerende teknologi i forhold til indeklima.

Læs mere

Juryen har valgt at hædre to studerende fra arkitektuddannelsen UAUIM i Bukarest med en Troldtekt Award og 5.000 euro. Både konkurrencens 2. plads og specialprisen går til studerende fra Iran.

Læs mere

For andet år i træk vinder en designløsning fra Troldtekt A/S den prestigefulde German Design Award. Hæderen går til Troldtekt® rhombe, der samler bæredygtighed, elegant design og god akustik i én væg. German Design Council uddeler officielt prisen i februar 2017.

Læs mere

Sidste år oplevede Troldtekt A/S en vækst på 15 procent, og igen i år forventer virksomheden en tocifret vækstrate. Troldtekt har derfor fremrykket store investeringer på fabriksanlægget i Vestjylland, hvor kapaciteten i alt udvides med næsten 40 procent.

Læs mere

Designløsningen Troldtekt rhombe er vinder af en ICONIC Award 2016. Produktet samler bæredygtighed, elegant design og god akustik i én væg. Det er andet år i træk, at et akustikprodukt fra Troldtekt A/S er blandt vinderne ved ICONIC Awards, som uddeles af German Design Council.

Læs mere