Hvorfor Troldtekt

Troldtekt har en række fordele og egenskaber, som vi her har samlet under 6 gode grunde til at vælge Troldtekt:

Gymnasium in Tórshavn with Troldtekt as ceiling and wall cladding

Vis mere

 

Med den nye Troldtekt akustikberegner kan du hurtigt få overblik over akustikken i et lokale. Indtast dine data for et lokale - mål og materialevalg – i felterne herunder, og akustikberegneren genererer en overskuelig rapport med oversigt over efterklangstider, absorptionsareal og andre nyttige oplysninger om akustik. 

 

 

 

 

 

 


Vis mere

Referencer

Fra Grønland og hele vejen til Holland, kan du finde en række forskellige projekter med Troldtekt akustikløsninger.

Disse omfatter pulserende uddannelsesinstitutioner, imponerende sportsanlæg, hyggelige restauranter, kontorer med et behageligt indeklima samt bæredygtigt byggeri. Alle projekter besidder stor arkitektonisk kvalitet, god akustik og et sundt indeklima.

Westminster College

Vis mere

 

Troldtekts produktgenerator giver dig et godt overblik over alle tilgængelige sammensætninger med Troldtekt. Som noget nyt har vi koblet en mængde- og tilbehørsberegner på, og vi har indsat et valg mellem bygningstype Privat og Erhverv. Med ganske få klik kan du i generatoren specificere dit produkt, og efterfølgende kan du indtaste dit rums dimensioner og få beregnet mængder og tilbehør. Specifikationen kan du printe eller sende direkte som forespørgsel til det lokale byggecenter eller Troldtekt akustik-fagmand.
Vælger du Erhverv, har du desuden mulighed for at hente en dynamisk genereret bygningsdelsbeskrivelse i bips-format samt specifik autocad-tegning for det valgte produkt. Og som noget nyt, kan du nu også downloade en zip-fil med Troldtekt teksturer og alpa-maps, og i løbet af efteråret, vil du også kunne hente BIM-objekter i Revit-format.
 

 

Vis mere

God akustik

Akustikken i et lokale kan beskrives ved lokalets efterklangstid. Efterklangstiden afhænger udelukkende af valget af materialer i lokalet.

Troldtekts overfladestruktur giver særdeles gode lydabsorberende egenskaber, og Troldtekt kan derfor mindske støjgener og give god akustik i et lokale.

Troldtekt ceilings installed in KKG, Norway

Vis mere