03-11-2014

Troldtekt A/S vinder CSR Awards strategi-pris

En konkret køreplan, som gør bæredygtighed til omdrejningspunkt i forretningsstrategien, sikrer Troldtekt årets CSR Strategy Prize. Vi modtog prisen i et stærkt felt, der desuden bestod af Velux A/S og A.P. Møller – Mærsk A/S.

20-10-2014

Nyansættelse

Troldtekt A/S har ansat Hans Eriksen som projektkonsulent med ansvar for salg og rådgivning af Troldtekt akustikløsninger til trælasthandlere, entreprenører og tømrermestre på Sjælland og Fyn.

10-10-2014

Sustainovation seminar om affald som ressource i byggeriet

Sustainovation seminar om affald som ressource i byggeriet

Troldtekt er sammen med Aalborg Portland og Sustainovation vært for arrangementet, som afholdes den 12. november hos Aalborg Portland.

02-10-2014

Troldtekt A/S nomineret til CSR Awards 2014

Troldtekt A/S er en af tre nominerede virksomheder, som kan modtage prisen for den bedste CSR-strategi. Med i kapløbet er også landets største virksomhed A.P. Møller - Mærsk A/S. Troldtekt er nomineret for sin køreplan, som er tilrettelagt ud fra det bæredygtige Cradle to Cradle-koncept.

08-09-2014

Tema akustik

Mange steder har åbne kontorlandskaber i de seneste år afløst enkeltmandskontorer, for moderne arbejdspladser hylder sparring og team work. Det stiller krav til indretningen. Folk reagerer nemlig negativt på støj i situationer, hvor de føler sig belastet eller udfordret af svære arbejdsopgaver. I september nyhedsbrevet sætter vi fokus på netop temaet akustik.

16-06-2014

Troldtekt Award 2014 går til Mexico

Tre studerende fra Escuela Superior de Arquitectura i Guadalajara (Mexico) vandt prisen på EUR 5000,-- for projektet Troldtekt Raw. Juryen var imponeret over kvaliteten af de mange forslag og uddelte derfor også tre specialpriser, og yderligere fire projekter har fået hædrende omtale.

04-06-2014

Tema skolebyggeri

1. august træder den nye folkeskolereform i kraft. Både lærere og elever skal fremover opholde sig flere timer på skolen, og reformen har som et af sine mål, at elevernes trivsel øges. På temasiden "Skolebyggeri" kan du blandt andet læse hvordan elever på Vallensbæk Skole har forbedret deres resultater med ti procent – takket være et sundere indeklima.

10-04-2014

Konsulent Sjælland & Fyn

Vi søger en konsulent med ansvar for salg og rådgivning til vores forhandlere og entreprenører på Sjælland og Fyn.

27-02-2014

Troldtekt Award 2014 er nu skudt i gang

For tredje gang, inviterer Troldtekt arkitekt- og designstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2014.

10-01-2014

Troldtekt nomineret til Byggeriets Miljøpris 2014

Troldtekt fokuserer på bæredygtighed, som det centrale omdrejningspunkt i vores forretningsstrategi og nu er vi nomineret til Byggeriets Miljøpris. Igen.