Troldtekt® wave vinder tysk arkitekturpris

Troldtekt wave har for anden gang på kort tid opnået international hæder. Den nye bølgeformede akustikplade har netop vundet en af priserne i ICONIC AWARDS, som uddeles af German Design Council.

Læs mere

Troldtekt® wave vinder Green Product Award

Få dage efter Troldtekt wave officielt blev lanceret, har den bølgeformede akustikplade vundet Green Product Award. Prisen, der blev uddelt 8. juni i Berlin, hylder bæredygtigt og innovativt design. Troldtekt wave er desuden nomineret til German Design Award og DETAIL Produktpreis.

Læs mere

Troldtekt udvider produktionen i Vestjylland

Mens andre virksomheder i området har flyttet produktionen til udlandet, forbliver produktionen af Troldtekt akustikplader i Troldhede, og over de næste tre år vil Troldtekt øge kapaciteten med 30-40 procent. I tråd med virksomhedens Cradle-to-Cradle strategi er der tale om energibesparende fabriksinvesteringer, der reducerer virksomhedens CO2-aftryk.

Læs mere

Troldtekt A/S vinder CSR Awards strategi-pris

En konkret køreplan, som gør bæredygtighed til omdrejningspunkt i forretningsstrategien, sikrer Troldtekt A/S årets CSR Strategy Prize. Troldtekt modtog prisen i et stærkt felt, der desuden bestod af Velux A/S og A.P. Møller – Mærsk A/S.

Læs mere

Troldtekt A/S nomineret til CSR Awards 2014

Troldtekt A/S er en af tre nominerede virksomheder, som kan modtage prisen for den bedste CSR-strategi. Med i kapløbet er også landets største virksomhed A.P. Møller - Mærsk A/S. Troldtekt er nomineret for sin køreplan, som er tilrettelagt ud fra det bæredygtige Cradle to Cradle-koncept.

Læs mere

Troldtekt Award 2014 går til Mexico

115 forslag fra 39 lande. Så mange arkitekt- og designstuderende har deltaget i den internationale idékonkurrence, Troldtekt Award 2014. Tre studerende fra Escuela Superior de Arquitectura i Guadalajara (Mexico) vandt prisen på EUR 5000,-- for projektet Troldtekt Raw. Juryen var imponeret over kvaliteten af de mange forslag og uddelte derfor også tre specialpriser, og yderligere fire projekter har fået hædrende omtale.

Læs mere

Troldtekt Award 2014 er nu skudt i gang

Der er hæder, ære og kontanter på spil, når Troldtekt A/S inviterer arkitekt- og designstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2014.

Læs mere

Troldtekt nomineret til Byggeriets Miljøpris 2014

Troldtekt fokuserer på bæredygtighed, som det centrale omdrejningspunkt i sin forretningsstrategi. Nu er de nomineret til Byggeriets Miljøpris. Igen. Bæredygtighed er dog ikke kun et spørgsmål certificeringer, gode hensigter og fornemme priser for Troldtekt.

Læs mere

Troldtekt føjer FSC® til bæredygtige certificeringer

Som et led i arbejdet med at skabe bæredygtige løsninger er Troldtekt blevet certificeret under den internationale FSC-ordning. Sammen med den PEFC-certificering, som Troldtekt opnåede i 2009, er det en garanti for, at træet i virksomhedens akustikplader kan spores tilbage til bæredygtig skovdrift.

Læs mere

Troldtekt indgår samarbejde med Vugge til Vugge Danmark

Troldtekt A/S tager nu næste store skridt i virksomhedens strategiske arbejde med bæredygtig produktion af akustikplader. Det sker i form af et langsigtet samarbejde med Vugge til Vugge Danmark, som vejleder virksomheder i at udvikle produkter, der bidrager positivt til samfundet – økonomisk, miljømæssigt og socialt.

Læs mere

Rambøll: Troldtekt bidrager til bæredygtigt byggeri

Rambøll har analyseret og dokumenteret, at akustikpladerne fra Troldtekt A/S bidrager med point til de tre førende certificeringer inden for bæredygtigt byggeri: LEED, BREEAM og DGNB Denmark. Også hos Vestas R&D Udviklingscenter i Lem er lofterne beklædt med Troldtekt. Centret er det første LEED-byggeri i Danmark, der har opnået certificering i kategorien platin.

Læs mere