Troldtekt Award 2014 er nu skudt i gang

Der er hæder, ære og kontanter på spil, når Troldtekt A/S inviterer arkitekt- og designstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2014.

Læs mere

Troldtekt nomineret til Byggeriets Miljøpris 2014

Troldtekt fokuserer på bæredygtighed, som det centrale omdrejningspunkt i sin forretningsstrategi. Nu er de nomineret til Byggeriets Miljøpris. Igen. Bæredygtighed er dog ikke kun et spørgsmål certificeringer, gode hensigter og fornemme priser for Troldtekt.

Læs mere

Troldtekt føjer FSC® til bæredygtige certificeringer

Som et led i arbejdet med at skabe bæredygtige løsninger er Troldtekt blevet certificeret under den internationale FSC-ordning. Sammen med den PEFC-certificering, som Troldtekt opnåede i 2009, er det en garanti for, at træet i virksomhedens akustikplader kan spores tilbage til bæredygtig skovdrift.

Læs mere

Troldtekt indgår samarbejde med Vugge til Vugge Danmark

Troldtekt A/S tager nu næste store skridt i virksomhedens strategiske arbejde med bæredygtig produktion af akustikplader. Det sker i form af et langsigtet samarbejde med Vugge til Vugge Danmark, som vejleder virksomheder i at udvikle produkter, der bidrager positivt til samfundet – økonomisk, miljømæssigt og socialt.

Læs mere

Rambøll: Troldtekt bidrager til bæredygtigt byggeri

Rambøll har analyseret og dokumenteret, at akustikpladerne fra Troldtekt A/S bidrager med point til de tre førende certificeringer inden for bæredygtigt byggeri: LEED, BREEAM og DGNB Denmark. Også hos Vestas R&D Udviklingscenter i Lem er lofterne beklædt med Troldtekt. Centret er det første LEED-byggeri i Danmark, der har opnået certificering i kategorien platin.

Læs mere