Troldtekt® logo

Troldtekts logo findes i PDF, JPEG og PNG format og kan hentes i forskellige versioner.

Troldtekt A/S

Vis mere
27-10-2015

Troldtekt® wave vinder German Design Award

Den bølgeformede Troldtekt wave er blandt vinderne af den prestigefulde German Design Award 2016. Akustikpladen, som er et Cradle to Cradle-certificeret naturprodukt, har vundet i kategorien Material and Surfaces.

Læs mere
02-10-2015

Troldtekt ”Highly Commended” for ansvarlig strategi

Troldtekt A/S' strategiske Cradle to Cradle-arbejde blev hædret med Highly Commended-udmærkelse ved uddelingen af Responsible Business Awards 2015. Juryen lagde i sin begrundelse vægt på, at Troldtekt har formået at tage sine produkter til det næste niveau på en fremtidssikret måde.

Læs mere
14-09-2015

WOOD WOOL AWARD™ hylder træbeton i arkitekturen

Troldtekt A/S bruger sit dobbeltjubilæum til at lancere den nye WOOD WOOL AWARD™. Formålet er at hylde og præmiere nutidig arkitektur, hvor træbeton beriger det arkitektoniske udtryk. Til at bedømme projekterne har Troldtekt samlet en jury med internationalt anerkendte arkitekter.

Læs mere
14-07-2015

Troldtekt® wave vinder tysk arkitekturpris

Troldtekt wave har for anden gang på kort tid opnået international hæder. Den nye bølgeformede akustikplade har netop vundet en af priserne i ICONIC AWARDS, som uddeles af German Design Council.

Læs mere
09-06-2015

Troldtekt® wave vinder Green Product Award

Få dage efter Troldtekt wave officielt blev lanceret, har den bølgeformede akustikplade vundet Green Product Award. Prisen, der blev uddelt 8. juni i Berlin, hylder bæredygtigt og innovativt design. Troldtekt wave er desuden nomineret til German Design Award og DETAIL Produktpreis.

Læs mere
24-02-2015

Troldtekt udvider produktionen i Vestjylland

Mens andre virksomheder i området har flyttet produktionen til udlandet, forbliver produktionen af Troldtekt akustikplader i Troldhede, og over de næste tre år vil Troldtekt øge kapaciteten med 30-40 procent. I tråd med virksomhedens Cradle-to-Cradle strategi er der tale om energibesparende fabriksinvesteringer, der reducerer virksomhedens CO2-aftryk.

Læs mere