02-10-2015

Troldtekt® ”Highly Commended” for ansvarlig strategi

Troldtekt A/S' strategiske Cradle to Cradle-arbejde blev hædret med Highly Commended-udmærkelse ved uddelingen af Responsible Business Awards 2015. Juryen lagde i sin begrundelse vægt på, at Troldtekt har formået at tage sine produkter til det næste niveau på en fremtidssikret måde.

Læs mere
14-09-2015

WOOD WOOL AWARD™ hylder træbeton i arkitekturen

Troldtekt A/S bruger sit dobbeltjubilæum til at lancere den nye WOOD WOOL AWARD™. Formålet er at hylde og præmiere nutidig arkitektur, hvor træbeton beriger det arkitektoniske udtryk. Til at bedømme projekterne har Troldtekt samlet en jury med internationalt anerkendte arkitekter.

Læs mere
14-07-2015

Troldtekt® wave vinder tysk arkitekturpris

Troldtekt wave har for anden gang på kort tid opnået international hæder. Den nye bølgeformede akustikplade har netop vundet en af priserne i ICONIC AWARDS, som uddeles af German Design Council.

Læs mere
09-06-2015

Troldtekt® wave vinder Green Product Award

Få dage efter Troldtekt wave officielt blev lanceret, har den bølgeformede akustikplade vundet Green Product Award. Prisen, der blev uddelt 8. juni i Berlin, hylder bæredygtigt og innovativt design. Troldtekt wave er desuden nomineret til German Design Award og DETAIL Produktpreis.

Læs mere
24-02-2015

Troldtekt® udvider produktionen i Vestjylland

Mens andre virksomheder i området har flyttet produktionen til udlandet, forbliver produktionen af Troldtekt akustikplader i Troldhede, og over de næste tre år vil Troldtekt øge kapaciteten med 30-40 procent. I tråd med virksomhedens Cradle-to-Cradle strategi er der tale om energibesparende fabriksinvesteringer, der reducerer virksomhedens CO2-aftryk.

Læs mere
31-10-2014

Troldtekt® A/S vinder CSR Awards strategi-pris

En konkret køreplan, som gør bæredygtighed til omdrejningspunkt i forretningsstrategien, sikrer Troldtekt A/S årets CSR Strategy Prize. Troldtekt modtog prisen i et stærkt felt, der desuden bestod af Velux A/S og A.P. Møller – Mærsk A/S.

Læs mere
02-10-2014

Troldtekt® A/S nomineret til CSR Awards 2014

Troldtekt A/S er en af tre nominerede virksomheder, som kan modtage prisen for den bedste CSR-strategi. Med i kapløbet er også landets største virksomhed A.P. Møller - Mærsk A/S. Troldtekt er nomineret for sin køreplan, som er tilrettelagt ud fra det bæredygtige Cradle to Cradle-koncept.

Læs mere
16-06-2014

Troldtekt® Award 2014 går til Mexico

115 forslag fra 39 lande. Så mange arkitekt- og designstuderende har deltaget i den internationale idékonkurrence, Troldtekt Award 2014. Tre studerende fra Escuela Superior de Arquitectura i Guadalajara (Mexico) vandt prisen på EUR 5000,-- for projektet Troldtekt Raw. Juryen var imponeret over kvaliteten af de mange forslag og uddelte derfor også tre specialpriser, og yderligere fire projekter har fået hædrende omtale.

Læs mere
17-02-2014

Troldtekt® Award 2014 er nu skudt i gang

Der er hæder, ære og kontanter på spil, når Troldtekt A/S inviterer arkitekt- og designstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2014.

Læs mere
17-12-2013

Troldtekt® nomineret til Byggeriets Miljøpris 2014

Troldtekt fokuserer på bæredygtighed, som det centrale omdrejningspunkt i sin forretningsstrategi. Nu er de nomineret til Byggeriets Miljøpris. Igen. Bæredygtighed er dog ikke kun et spørgsmål certificeringer, gode hensigter og fornemme priser for Troldtekt.

Læs mere
01-07-2013

Troldtekt® føjer FSC® til bæredygtige certificeringer

Som et led i arbejdet med at skabe bæredygtige løsninger er Troldtekt blevet certificeret under den internationale FSC-ordning. Sammen med den PEFC-certificering, som Troldtekt opnåede i 2009, er det en garanti for, at træet i virksomhedens akustikplader kan spores tilbage til bæredygtig skovdrift.

Læs mere
01-05-2013

Troldtekt® indgår samarbejde med Vugge til Vugge Danmark

Troldtekt A/S tager nu næste store skridt i virksomhedens strategiske arbejde med bæredygtig produktion af akustikplader. Det sker i form af et langsigtet samarbejde med Vugge til Vugge Danmark, som vejleder virksomheder i at udvikle produkter, der bidrager positivt til samfundet – økonomisk, miljømæssigt og socialt.

Læs mere
01-02-2013

Rambøll: Troldtekt® bidrager til bæredygtigt byggeri

Rambøll har analyseret og dokumenteret, at akustikpladerne fra Troldtekt A/S bidrager med point til de tre førende certificeringer inden for bæredygtigt byggeri: LEED, BREEAM og DGNB Denmark. Også hos Vestas R&D Udviklingscenter i Lem er lofterne beklædt med Troldtekt. Centret er det første LEED-byggeri i Danmark, der har opnået certificering i kategorien platin.

Læs mere