31-03-2020

Designserien fra Troldtekt A/S er kandidat til at vinde den anerkendte materialePREIS, som hylder de bedste materialer. Du kan nu stemme på din favorit i en online afstemning.

De ni løsninger i Troldtekts designserie gør det muligt at kombinere god akustik, et sundt indeklima og karakterfuld æstetik. Siden lanceringen i 2019 har serien allerede modtaget en ICONIC AWARD 2019 og en German Design Award 2020. Nu kan den også løbe med en materialPREIS 2020 i kategorien Design.

Bag uddelingen står raumprobe, som driver en online materialedatabase og en stor udstilling i Stuttgart.

– Med designløsningerne har vi taget vores klassiske akustikplader til et nyt niveau. Grundopskriften er stadig træ og cement, men vi har givet arkitekter friere rammer til at designe indendørs rum og samtidig vælge et dokumenteret sundt byggemateriale, siger Peer Leth, adm. direktør hos Troldtekt A/S.

– Jeg er stolt over, at raumprobe har opfordret os til at tage del i feltet af kandidater til deres veletablerede pris, tilføjer han.

Skaber sammenhæng på lofter og vægge
Når du vælger Troldtekt designløsninger til dit byggeri, kan du skabe dine egne mønstre og rytmer i designet – og du kan variere og skalere de enkelte designløsninger, så de giver oplevelsen af en stor sammenhængende enhed på lofter eller vægge.

Fælles for løsningerne er, at de er industrielt produceret, blandt andet via CNC-teknologi. Derfor fås de også til konkurrencedygtige priser. En af de mest populære varianter er Troldtekt line, som har langsgående spor, der fortsætter sømløst hen over hele loftfladen uden synlige samlinger mellem pladerne.

>> Se hele serien her 

Stem på din favorit nu
Sammen med fagjuryen kan alle være med til at vælge de løsninger, der skal vinde en materialPREIS 2020. Det sker via en online afstemning, som er åben frem til 15. maj. Vinderne kåres 17. juni.

>> Stem på Troldtekt designserien her 

Troldtekt designløsninger dyster med om materialPREIS 2020