Hvordan kan Troldtekt træbetonplader anvendes på helt nye måder?

Troldtekt Award afholdes hvert andet år, og er en konceptkonkurrence for design-og arkitekturstuderende fra hele verden. Som deltager er din opgave at udforske nye måder at anvende Troldtekts lydabsorberende træbetonplader på en kreativ og realistisk måde. 

Vinderprojektet belønnes med 5.000 euro!

Du kan f.eks. vælge at give Troldtekt-produkterne nye farver, forme dem på en anderledes måde eller gøre noget helt tredje ved dem - kun fantasien sætter grænser!

Læs mere her >

Troldtekt Award 2018
Troldtetk Award 2012

Troldtekt® Award

Troldtekt prisen blev stiftet i forbindelse med vores 75 års jubilæum i 2010. Konkurrencen var for danske arkitektstuderende og formålet var at finde en idé, hvor Troldtekts træbeton indgik i den mest kreative og originale sammenhæng.

I 2012 skød vi endnu en konkurrence om Troldtekt prisen i gang. Denne gang var konkurrencen åben for både danske og internationale design-og arkitekturstuderende, og dermed blev Troldtekt prisen til en international Troldtekt Award. Konceptet er det samme som i 2010, den mest originale og kreative brug af akustikplader fra Troldtekt belønnes med 5.000 euro.

Også i 2014 inviterede Troldtekt design- og arkitekturstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2014, og det mest kreative forslag blev belønnet med 5.000 euro.