Ny udstilling: Oplev mulighederne med Troldtekt

I foråret 2019 åbnede Architectum – Storkøbenhavns nye inspirationshus inden for byggeriet. Her kan arkitekter, håndværkere og forhandlere finde løsninger fra fem af branchens førende producenter.

Troldtekt A/S har en stor stand på den faste udstilling, hvor du kan opleve en bred vifte af akustikløsninger. Blandt dem er løsninger fra vores nye serie af Troldtekt® designserie, som har vundet en ICONIC Award 2019 og er nomineret til en German Design Award 2020.

Troldtekt udstilling på Architectum - Storkøbenhavns nye inspirationshus inden for byggeriet
Troldtekt projektkonsulent Hans Eriksen

Book besøg i Architectum

Kontakt vores projektkonsulent Hans Eriksen på hae@troldtekt.dk eller 4037 8100 for at booke dit besøg i Architectum, Vallensbækvej 26-28, 2605 Brøndby.

Nyt showroom byder på god akustik og elegant design

I det nye showroom på vores hovedkontor i det sydlige Aarhus kan arkitekter og andre professionelle fagfolk opleve elegante akustikløsninger. Her er et bredt udvalg af Troldtekts sortiment udstillet på lofter og vægge.

Oplev blandt andet de forskellige strukturer og farver – og gå på opdagelse i vores nye serie af Troldtekt® designløsninger, som giver stor arkitektonisk frihed. Designserien har vundet en ICONIC Award 2019 og er nomineret til en German Design Award 2020.

Troldtekt showroom byder på god akustik og elegant design
Troldtekt projektkonsulent Bente Rasmussen Therkildsen

Book besøg i Aarhus

Arkitekter:
Hvis du er arkitekt og interesseret i at besøge vores nye showroom på Sletvej 2A, 8310 Tranbjerg J., er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Bente Rasmussen Therkildsen på brt@troldtekt.dk eller 2773 6700.

Andre besøgende:
Øvrige interesserede kan kontakte vores salgsafdeling på salg@troldtekt.dk eller 8747 8100.