God akustik og frisk luft i én og samme løsning

Troldtekt® Ventilation: God akustik og frisk luft i én og samme løsning

Inspiration om Troldtekt® Ventilation

Vi tilbringer det meste af vores tid indenfor – og indeklimaet har stor betydning for, hvordan vi har det. Det kan gå ud over helbred, produktivitet og indlæring, hvis CO2-niveauet er for højt, hvis der er for varmt, eller hvis det støjer og runger.

I dette nye inspirationsmagasin kan du se og læse om projekter, hvor bygherrer og rådgivere har gjort en indsats for at sikre et sundt indeklima. Og hvor der samtidig er tænkt grundigt over design og æstetik.

Inspirationsturen byder på alt fra nyopførte uddannelsessteder til en gennemrenoveret idrætshøjskole. Fra store, lyse konferencelokaler til et bæredygtigt kontorhus, der er kåret som årets erhvervsbyggeri.

Fælles for projekterne er, at de har Troldtekt ventilation som en del af indretningen. Det energieffektive ventilationsloft gør det muligt at kombinere elegant arkitektur med god akustik og frisk luft uden træk, støj eller synlige installationer. 

Bestil brochuren og få pdf-udgave tilsendt pr. e-mail.

Ved bestilling af magasinet modtager du desuden en serie på tre e-mails med inspiration om Troldtekt ventilation. Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsbrev med aktuel inspiration inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri. Nyhedsbrevet udkommer cirka otte gange årligt.

Du kan til hver en tid framelde dig igen. Læs vores data- og cookiepolitik her.