Designlofter blandt unikt interiør

En ramme af rå beton er stylet med eksklusive produkter i møbel-, interiør- og kunstbutikken UniqueRoom. Her er kun plads til design, som skiller sig ud – netop derfor har butikkens ejer valgt Troldtekt® contrast og Troldtekt® line.

Møbel-, interiør- og kunstbutikken UniqueRoom er indrettet som et hjem med køkken, bad, stuer og entré. Stilen er så kompromisløst eksklusiv, at den tænder drømmene hos både arkitekter og indretningsbevidste boligejere. Her er møblerne fløjet ind fra fjerne kontinenter, der er latte art i kundekaffen og kunst fra Danmarks største malere.

– Løsninger bliver spændende, når designeren har tænkt ud af boksen, og når der er synergi mellem funktion, kvalitet, design og pris. Udtrykket skal være en boligindretning, der får folk til at tænke wauw, siger Nicolai Højgaard (foto), medejer af UniqueRoom.

– I mange hjem er der betonvægge eller helt hvide vægge, som giver en anonym og kold ramme. Det stiller krav til de ting, vi fylder ind i rummene. Jeg har fokus på materialitet, og jeg synes, træ er et spændende materiale at arbejde med. Det er levende og organisk, og derfor bidrager træ med varme og sjæl, der kan skabe interessante synergier med hårde overflader, fortsætter han.

Tilfører rummene lange linjer

I UniqueRoom er to af de fire primære rum indrettet med Troldtekt contrast. I det største af de to rum er loftet Troldtekt contrast med akustikplader i grå natur beklædt med trælister i birk krydsfinér med synlige finérkanter. I et mindre rum, der er indrettet som entré, er der valgt sorte akustikplader med finerede egetrælister. I de øvrige af butikkens rum er der monteret klassiske Troldtekt akustikplader i grå natur og designløsningen Troldtekt line.

– Skallen i UniqueRoom er beton. Det giver et dårligt lydmiljø, så jeg ledte efter en elegant og eksklusiv akustikløsning.

– Jeg er fascineret af Troldtekt designløsningerne, fordi designet tilfører rummet nogle lange linjer, som er helt fantastiske. De giver rummene en længde og dybde, som de ellers ikke har. Og samtidig får du en enestående akustik, siger Nicolai Højgaard.

– Mange af mine kunder er begejstrede for designlofterne og vil gerne vide mere. De er ofte i en byggeproces og har derfor fokus på, hvordan de skaber god akustik. Alle ønsker, at deres hjem bliver et sted, hvor man har lyst til at opholde sig. Det er det, der er i fokus, når jeg hjælper folk med boligindretning, siger Nicolai Højgaard.

Eksklusivt listeloft sikrer god akustik

En ramme af rå beton er stylet med produkter fra hele verden i den eksklusive boligbutik UniqueRoom i København.

Her er kun plads til design, som skiller sig ud – og netop derfor har butikkens ejer, Nicolai Højgaard, valgt Troldtekt contrast.

Tag med på besøg i UniqueRoom og se løsningen med Troldtekt contrast.

Møbel-, interiør- og kunstbutikken UniqueRoom

UniqueRoom

Projekt:
Møbel,- interiør- og kunstbutikken UniqueRoom på Amager Strandvej 110A, 2300 København S.

Troldtekt produkter:
Loftsbeklædning: Troldtekt akustik, Troldtekt line og Troldtekt contrast
Farve: Grå natur, sort 207, grå natur med lister i birkekrydsfinér og sort 207 med finerede egetræslister
Struktur: Ultrafin (1,0 mm træuld)
Kantprofil: Ret kant, K0
Montering: Med Troldtekt skruer og Troldtekt "click-on"-system

>> Læs mere om projektet i Troldtekts referencesektion