Loftsbeklædning med flere funktioner

Arkitektur præget af hårde og glatte overflader og materialer sætter den gode akustik under pres og kan resultere i støjgener og dårlig taleforståelighed.

Når det er svært at føre en samtale eller at høre, hvad der bliver sagt i et lokale, har det stor indflydelse på trivslen - uanset om det er i hjemmet, på arbejdspladsen eller i det offentlige rum. 

Akustikregulering er en vigtig faktor, når der skal indrettes og bygges. Kort efterklangstid og dermed en rigtig god akustik kan med fordel opnås med lydabsorberende loftsbeklædning.

Troldtekt Skovbakkeskolen
Troldtekt, private home Vodskov

I de fleste rum er loftet den største sammenhængende flade. Derfor er det også oplagt at regulere akustikken netop ved hjælp af den rette loftsbeklædning.

Skal dit loft bidrage til god akustik og et sundt indeklima? Troldtekt er det naturlige valg til akustikregulering med loftsbeklædning, som samtidig giver et løft til arkitekturens æstetik og komfort. 

Når du vælger loftsbeklædning med Troldtekt træbeton, får du også mulighed for at integrere lys, højttalere, ventilation – og et design, der matcher netop din stil.

>> Mere om Troldtekt

6 gode grunde til at vælge Troldtekt® til loftsbeklædning

Sådan har andre beklædt deres lofter

Loftsbeklædning med Troldtekt® akustik Plus

>> Se case om Grøndalsvængets Skole

Sort loftsbeklædning i eksklusivt look

>> Se case om Restaurant Strandtangen

Akustikloft med ventilation

>> Se case om Viden Djurs

Nedhængte loftsflåder

>> Se case om Prodesign

Akustikloft med trælister

>> Se case om bolig i Kolding

Træbetonloft med belysning

>> Se case om Merkur Andelskasse

Design dit eget akustikloft

Er du til malede lofter eller naturmaterialernes egne farver? Skal loftet have grov eller ultrafin struktur?
>> Læs om farver og struktur

Vil du have et akustikloft, som går helt til væggens kant? Eller skal der være synlige kanter og detaljer?

>> Læs om kantprofiler
Akustiklofter med Troldtekt ventilation giver frisk luft uden træk, støj og synlige installationer. Oplagt til skoler og kontorer.
>> Læs om ventilation
Få et loft, hvor akustikpladerne danner et elegant mønster, har eksklusive trælister eller er CNC-bearbejdet til en særlig form. 
>> Læs om designløsninger

Når du vælger Troldtekt, får du et dokumenteret bæredygtigt loft, som består af certificeret træ, som er en 100 procent naturlig råvare, og cement, som udvindes fra den danske undergrund.   

>> Læs om bæredygtighed
Loftsbeklaedning

Vælg din loftstype

Med Troldtekt loftsbeklædning får du frie hænder til at designe din foretrukne løsning. Prøv mulighederne af i vores online produktkonfigurator.

>> Design din egen løsning nu