Sommerens åndehul

Når solen står højt over Aarhus, tager mange aarhusianere til Havnebadet ved Aarhus Ø, hvor man udover en dukkert kan indtage alt fra is til mad og lokale øl. Uno Más byder både på hårklipning og en øl i afslappede omgivelser.

Bassin 7 er omgivet af kraner og byggerod, men også fyldt med glade mennesker omkring Havnebadet. På den yderste spids tårner boligbebyggelsen AARhus sig op, og ved siden af ligger blandt andet Teatret Gruppe 38.

Mange mennesker i byen tager en gåtur eller en fisketur på den nyeste del af Aarhus Ø. Turen går forbi de små, midlertidige boder ved Havnebadet og ofte til et besøg hos Uno Más. Her kan man hente øl til fisketuren eller kajkanten eller nyde den i lokalet, hvor der kører sport på fjernsynet.

Stemningen er meget afslappet i lokalerne, som er en udbygning af to containere. Akustikken har de også tænkt på, da den er vigtig for den gode stemning.

Hvide Troldtekt akustikplader er anvendt på alle lofter og giver en fin sammenhæng hos Uno Más. Stedet tilbyder også en herreklip eller barbering - selvfølgelig med en fadøl inkluderet i prisen.

Fakta

Projekt:
Uno Más på Aarhus Ø, Danmark
Troldtekt produkter
Loftbeklædning:
Troldtekt akustik
Farve:
Hvid 101
Struktur:
Extrem fin (0,5 mm træuld)
Tekst & Fotos
Tekst:
Helene Høyer Mikkelsen, arkitekt
Fotos:
Helene Høyer Mikkelsen, arkitekt