Højt til loftet og mange kontraster

Neighbourhood Organic Pizza and Cocktails har åbnet sin anden restaurant i Frederiksborggade i København. Et mødested med en stærk atmosfære og et økologisk menukort.

De store vinduespartier er åbnet til gaden og Frederiksborggades liv fortsætter ind i restaurantens højloftede rum. Økologiske pizzaer i høj kvalitet er stedets varemærke, men også en holdning til, at måltidet foregår i fællesskab.

Bænke langs væggene indbyder til at dele måltidet. Her er altid et bord at finde trods stedets popularitet. Bag det højloftede rum med en dekorativ skov af hvide lamper ligger baren et par trin oppe. Her er indretningen meget dunkel og slår en helt anden stemning an. Stedet har desuden spisepladser i et mindre rum bag baren og i underetagen.

De mange typer rum med svingende loftshøjde og varierende mængde af dagslys er bundet fint sammen af naturmaterialer som træ og læder samt rustikke vægoverflader. Alle rum har deres egen atmosfære, som tager afsæt i rummets størrelse.

Troldtekt akustikplader er anvendt som loftsbeklædning i alle rum og sikrer den gode stemning med en optimal akustik til gæsterne. Troldtekt akustikpladerne er anvendt i forskellige varianter og farver, men bidrager samtidig til en rolig sammenhæng i hele Neighbourhood Pizza.

Fakta

Projekt:
Neighbourhood Organic Pizza and Cocktails i København
Arkitekt:
ATM Design (indretning)
Bygherre:
Martin Beck Duedahl
Troldtekt Produkter
Loftsbeklædning:
Troldtekt akustik
Farve:
Lys natur + Sort 207
Struktur:
Fin (1,5 mm træuld)
Kantprofil:
11 mm fas, K11
Montering:
Med Troldtekt struktur-skruer
Tekst & Fotos
Tekst:
Helene Høyer Mikkelsen, arkitekt
Fotos:
Helene Høyer Mikkelsen, arkitekt