Multihuset De Klaproos

Ca. 1.850 m², som omfatter en multisal på 420 m², et lokale på 80 m² til børne- og ungdomsorganisationen Jong Nederland, en foyer med køkken og bar samt diverse andre rum.

Bygningen er designet med stor respekt for den byplanmæssige sammenhæng.

Den ligger i udkanten af den lille by Siebengewald ved den større, gennemgående vej Gochsedijk, der fører til Tyskland. Med den aflange bygnings beliggenhed i udsigtsaksen og vinkelret på vejen får byen en tydeligt markeret afslutning.

De hældende taglinjer på hovedbygningen og den store sal, som rager op bagved, er en reference til landbrugsbygningerne i lokalområdet og giver bygningen et landligt præg.

Den langstrakte facade er inddelt i lodrette felter, som giver den et udtryk, der passer til de omkringliggende villaer.

Fakta

Projekt:
Musikhuset De Klaproos i Holland
Arkitekt:
LX architecten
Troldtekt Produkter
Loftsbeklædning:
Troldtekt akustik
Farve:
Sølvmetallic RAL 9006 & antracitgrå RAL 7016
Struktur:
Ultrafin (1,0 mm træuld)
Kantprofil:
5 mm fas, K5, monteret med Troldtekt skruer
Montering:
Med Troldtekt skruer
Fotos
Fotos:
Maria Bax