Certificering efter den frivillige bæredygtighedsklasse

Sådan bidrager Troldtekt til den frivillige bæredygtighedsklasse

Troldtekt bidrager positivt til de fleste kriterier i den frivillige bæredygtighedsklasse. Blandt andet fordi akustikpladernes livscyklus og materialesundhed er grundigt dokumenteret.

I samarbejde med Rambøll har vi udarbejdet en dokumentationspakke, som gør det lettere for auditorer at beregne vores produkters specifikke bidrag til de forskellige kriterier i bæredygtighedsklassen.

Download dokumentationspakke

Den frivillige bæredygtighedsklasse
Den frivillige bæredygtighedsklasse

Troldtekt kan bidrage til op til fem kriterier

Den frivillige bæredygtighedsklasse indeholder ni kriterier for boligbyggeri, hvoraf Troldtekt bidrager til de fem – og syv kriterier for andre bygningstyper, hvoraf Troldtekt bidrager til de fire.

Bemærk, at Troldtekt ikke alene kan opfylde hele kriteriet, men at akustikpladerne har en positiv indflydelse på kriteriets samlede bedømmelse.

Målsætningen med bæredygtighedsklassen er at favne de tre dimensioner i bæredygtigt byggeri.

Den frivillige bæredygtighedsklasse
Den frivillige bæredygtighedsklasse
Den frivillige bæredygtighedsklasse

Fremtidens fodspor

Feldballe Friskole på Djursland er et af de projekter, der med støtte fra Realdania har fået mulighed for at afprøve den frivillige bæredygtighedsklasse.
Tilbygningen til friskolen er opført i nøje udvalgte materialer, hvor der ikke er gået på kompromis med bæredygtighed og indeklima. Troldtekt akustiklofter til kip sikrer god akustik og bidrager samtidig
til en række af kriterierne i den frivillige bæredygtighedsklasse.

>> Se case