Oplev Troldtekt® designløsninger i HUSET Middelfart

20.04.2020

Boligejere, håndværkere og andre boliginteresserede kan nu opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger på byggeudstillingen HUSET Middelfart. Her har vi nu en permanent stand med et bredt udvalg af vores prisbelønnede designløsninger.

HUSET Middelfart, Danmarks største permanente byggeudstilling, har mandag den 20. april igen slået dørene op efter en midlertidig corona-lukning – nu med en Troldtekt stand som en del af udstillingen.

Her kan boligejere, håndværkere og andre boliginteresserede opleve en række løsninger fra Troldtekts nye designserie. Blandt andet flere varianter af Troldtekt® contrast med eksklusive trælister og designløsningerne Troldtekt® line og Troldtekt® line design, der begge er med langsgående fræsede spor, som giver loft eller væg et roligt og elegant udtryk. Den nye serie af Troldtekt designløsninger er i finalen ved Danish Design Award 2020 og har allerede vundet de to tyske designpriser, ICONIC Award 2019 og German Design Award 2020.

– Udstillingen i Middelfart giver både håndværkere og vores forhandlere mulighed for at vise deres kunder en bred vifte af de karakterfulde Troldtekt akustikløsninger. På den måde får vi et showroom, som er centralt placeret i landet og åbent for alle, siger Ole Tønning Villumsen, salgschef hos Troldtekt A/S.

Genbrug fra BYGGERI’20-stand

Standen i Middelfart er primært opbygget af elementer fra vores stand, som vi nåede at montere på BYGGERI’20 i Fredericia, inden den store byggerimesse i marts blev aflyst på grund af corona.

– Vi havde set frem til at præsentere vores mange karakterfulde design i Fredericia. Det blev ikke en mulighed, og vi har nu brugt de seneste uger på at overføre messeelementerne til udstillingen i Middelfart. Vi glæder os til at vise dem frem på den nye, permanente stand, siger Ole Tønning Villumsen.

HUSET Middelfart, der tidligere hed Byggecentrum, har en udendørs udstilling på 26.000 kvadratmeter og en indendørs på 2.000 kvadratmeter.

Efter genåbningen 20. april gælder en række forholdsregler om blandt andet afstand og hygiejne. Du finder udstillingen på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart, hvor der åbent alle hverdage i tidsrummet kl. 10-17.

>> Læs også om vores andre showrooms