Eksklusiv boligakustik med Troldtekt® contrast

08.03.2018
Eksklusiv boligakustik med produktnyheden Troldtekt® contrast

"Nu præsenterer Troldtekt en raffineret nyhed til private boliger. Med Troldtekt contrast får loftet en unik kombination af den bedste akustik og en smuk, enkel kontrasteffekt fra elegante trælister. Trælisterne monteres på Troldtekt pladerne uden brug af værktøj ved hjælp af et montagevenligt ""click-on"" system."

Troldtekt lancerer nu en løsning til boligejere, der holder af smukke linjer, god akustik og træets naturlige varme. Med introduktionen af Troldtekt contrast er det muligt at få et akustikloft med elegante trælister, og løsningen kan tilpasses, så den matcher udtrykket i den enkelte bolig. De bagvedliggende Troldtekt akustikplader sørger for en akustik i særklasse. 

– Ved at kombinere vores klassiske Troldtekt akustikplader med elegante trælister tilbyder vi nu en løsning med et helt nyt og eksklusivt udtryk. Troldtekt contrast giver helt nye muligheder for individuelt boligdesign - uden at gå på kompromis med den gode akustik, siger administrerende direktør i Troldtekt A/S, Peer Leth. 

Montagevenligt ”click on” system

Troldtekt pladerne til Troldtekt contrast leveres med fræsede spor, som sikrer en præcis og korrekt indbyrdes afstand mellem trælisterne. De medfølgende montageclips fastgøres i de fræsede spor, hvorefter trælisterne ved hjælp af et patenteret, montagevenligt ”click-on” system klikkes på plads uden brug af værktøj – og uden synlige skruer eller beslag.

– Den skjulte montage giver mulighed for et sømløst og skalerbart udtryk i loftet. Tætheden mellem listerne kan varieres, og dermed kan den samlede visuelle effekt skræddersyes til loftets højde og matche specifikke ønsker til det æstetiske udtryk, siger Peer Leth.

Trælisternes naturligt varme, men samtidig meget stringente, udseende tilfører akustikloftet en særlig elegance. Trælisterne fås i forskellige træsorter.

Troldtekt contrast præsenteres på fagmessen BYGGERI´18 i Fredericia 13.-16. marts. Troldtekt contrast forhandles ligesom det øvrige Troldtekt sortiment hos trælaster og byggemarkeder, find den nærmeste forhandler her.

Læs case og se billeder fra eksklusiv privatbolig med Troldtekt contrast her > 

FAKTA OM TROLDTEKT A/S:

  • Troldtekt A/S er førende udvikler og producent af akustikløsninger til lofter og vægge.
  • Siden 1935 har naturmaterialerne træ og cement været råvarerne i produktionen, som foregår i Danmark under moderne, miljøskånsomme forhold.
  • I sortimentet er også specialløsninger, der kombinerer akustikloftet med f.eks. ventilation.
  • Troldtekts forretningsstrategi er tilrettelagt med designkonceptet Cradle to Cradle som det centrale element for at sikre miljømæssige gevinster frem mod 2022.

YDERLIGERE INFORMATION:

Adm. direktør i Troldtekt A/S Peer Leth: 8747 8130 // ple@troldtekt.dk      
Marketing- og kommunikationschef Tina Snedker Kristensen: 8747 8124 // tkr@troldtekt.dk  

Eksklusiv boligakustik med produktnyheden Troldtekt® contrast
Troldtekt® contrast kombinerer den bedste akustik og en smuk, enkel kontrasteffekt fra elegante trælister
"De elegante trælister monteres på Troldtekt akustikplader uden brug af værktøj ved hjælp af et montagevenligt ""click-on"" system"