TEMA: Bæredygtighed

CSR logo

Troldtekt® i spil til CSR-pris

Troldtekt kan modtage prisen for den bedste CSR-strategi ved CSR Awards på torsdag den 30. oktober. De to øvrige nominerede er Velux og A.P. Møller – Mærsk.
Troldtekt er nomineret for at arbejde strategisk med Cradle to Cradle og gøre det bæredygtige koncept til den væsentligste byggesten i forretningsstrategien.

Troldtekt health centre saeby

Det bæredygtige regnskab kommer oftere i brug

Antallet af DGNB-certificerede bygninger i Danmark stiger, og der udkommer nu manualer til flere typer byggeri. Certificeringen sikrer bæredygtigt fokus gennem byggeprocessen og en bedre økonomi i driftsfasen, fremhæver ingeniør og DGNB Auditor Carina Svejstrup Hedevang fra Rambøll.

Region Nordjylland står bag to nye sundhedshuse, deriblandt Sundhedshuset i Sæby, der har opnået sølvcertificering. Yderligere to sundhedshuse er præcertificeret og på vej mod den endelige certificering.

Troldtekt mini co2 house

Bæredygtigt typehus nomineret til Building Green-pris

MiniCO2 Typehuset i Nyborg er blandt 15 projekter med i opløbet om at blive årets bæredygtige element, når en nystiftet pris uddeles på Building Green 2014.

Det klimavenlige familiehus skærer 45 procent af CO2-udledningen sammenlignet med et normalt parcelhus. Troldtekt er valgt til lofterne både inde og ude.

Troldtekt sustainovation

Seminar: Sådan skaber affald værdi i byggeriet

Ved det kommende seminar i erhvervsnetværket Sustainovation kan du få styr på centrale begreber inden for bæredygtige affaldsstrategier og opleve fire interessante oplæg. Hør arkitektens, ildsjælens, affaldsekspertens og byggevareproducenternes tilgang til affald som en værdifuld ressource.

Troldtekt og Aalborg Portland er værter for seminaret, der finder sted hos Aalborg Portland 12. november kl. 13-16.30.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuel inspiration inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri leveret direkte til din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer cirka otte gange om året, og hver udgave byder på et relevant tema, som foldes ud i artikler, fotos og video.

Troldtekt newsletter

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter