God akustik med elegant design

Troldtekt® designløsninger giver arkitekter stor frihed til at kombinere god akustik med karakterfulde udtryk

Den nye designserie fra Troldtekt giver dig stor frihed til at kombinere god akustik med karakterfulde udtryk. Du kan skabe dine egne mønstre og rytmer, når du designer større loft- og vægflader. Se alle løsningerne, og læs et interview med arkitekten bag.

Her i temaet kan du også tage med til Restaurant Strandtangen, der – foruden en gastronomisk oplevelse – byder på et elegant, intimt udtryk. Mørke egetræsgulve og sorte akustikplader med fræsede spor er en del af indretningen. Se fotos, og læs et interview med Søren Vester, der har designet restauranten.

Besøg også den eksklusive møbel-, interiør- og kunstbutik UniqueRoom – og læs et interview med programchefen ved Danish Design Award. Danmarks nationale designpris uddeles på mandag den 13. maj, og listeloftet Troldtekt® contrast er blandt finalisterne.

Nye designløsninger giver indretningen karakter

Vi tilbringer langt det meste af vores tid i bygninger. Derfor er det vigtigt, at de indendørs rammer er behagelige for vores øjne, ører og helbred. Med en ny serie af designløsninger kan du kombinere den gode akustik fra Troldtekt træbeton med karakterfulde udtryk. De enkelte løsninger kan varieres og skaleres, så store flader visuelt bliver til en samlet enhed.

>> Se de spændende designløsninger

Troldtekt® designløsninger giver arkitekter stor frihed til at kombinere god akustik med karakterfulde udtryk

Arkitekterne får frihed til at gøre noget ekstra

De nye Troldtekt designløsninger er blevet til ud fra et ønske og en regel. Ønsket er at give arkitekterne størst mulig fleksibilitet, når de designer loft- og vægflader til god akustik. Reglen er, at løsningerne skal være industrielt producerede.

>> Få en uddybning fra arkitekten bag den nye designlinje

Troldtekt designløsninger er designet af Troldtekt inhouse-arkitekt Michael Christensen

Troldtekt® contrast i finalen ved Danish Design Award

Juryen ved Danmarks nationale designpris har valgt Troldtekt contrast som finalist i kategorien Feel good. Christina Melander er programchef for Danish Design Award. Her i interviewet fortæller hun om sit syn på godt design, og hvad der karakteriserer årets finalefelt.

>> Læs interviewet

God_akustik_med_elegant_design

Intim restaurant-oplevelse med Troldtekt® line

På Restaurant Strandtangen, der er designet af Søren Vester, går ærlig, nordisk mad hånd i hånd med en elegant og stilfuld indretning. Omdrejningspunktet er de sorte akustiklofter med fræsede spor, der skaber en helt særlig stemning.

>> Se den inspirerende restaurant

Intim restaurantoplevelse med Troldtekt line

Designlofter blandt unikt interiør

En ramme af rå beton er stylet med eksklusive produkter i møbel-, interiør- og kunstbutikken UniqueRoom. Her er kun plads til design, som skiller sig ud – netop derfor har butikkens ejer valgt Troldtekt® contrast og Troldtekt® line.

>> Besøg den unikke butik

God_akustik_med_elegant_design

En atmosfære med inspiration fra Japan

Sticks’n’Sushis restaurant i Tivoli Haven, København, er kædens mest japanske til dato, hvis man ser på indretningen. Designløsningen Troldtekt rhombe sikrer en behagelig akustik og atmosfære med sin bløde stoflighed og det grafiske mønster.

>> Tag med til restauranten

God akustik med elegant design

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter