Sundt indeklima i skoler

Troldtekt, Skovbakkeskolen

De fleste danske skoler har behov for at styrke indeklimaet. Faktisk har DTU målt for dårlig luftkvalitet i 9 ud af 10 undersøgte klasserum i løbet af en skoledag. Her i temaet kan du læse mere om udfordringerne – og få eksperternes bud på løsninger.

Læs blandt andet et interview med Alice Andersen, civilingeniør i indeklima og energi hos COWI. Hun peger på flere metoder til at sikre et bedre indeklima uden store merudgifter. Bliv også klogere på et nyt Realdania-projekt, hvor målet er at opsamle og dele kommuners metoder til bedre indeklima i skolerne.

Få desuden flere eksempler på gode erfaringer med løsningen Troldtekt ventilation. Blandt andet fra UC Syds nye campus i Aabenraa, som er tegnet af Henning Larsen Architects.

Skab sunde rammer om børns læring

Skolebørn udgør fremtidens Danmark. Derfor skal vi give dem sunde rammer til at lære.

Få viden om skolers indeklima - og arkitektoniske tips til at forbedre det.

>> Download e-bog her!

Troldtekt e-bog om sundt indeklima i skoler

Styrk skolens indeklima, mens byggeriet er i gang

Der er brugt milliarder af kroner på at energirenovere danske skoler, men de fleste elever møder stadig ind til dårlig luftkvalitet. Under en renovering er det muligt at sikre et bedre indeklima – uden store merudgifter. Sådan lyder det fra Alice Andersen, civilingeniør i indeklima og energi hos COWI.

Få ingeniørens råd til et bedre indeklima

Troldtekt, Indeklima i skoler

Lær om loftet, der har effekt som et skoleår

Deltag i Troldtekts learning session på Building Green i Forum København, 31. oktober. Her kan du høre om det prisvindende ventilationsloft, der ifølge et studie har effekt som et ekstra skoleår. Mød også civilingeniør Alice Andersen fra COWI, som deler sine pointer om skolers indeklima.

Mere om arrangementet

Akustiklofter med Troldtekt ventilation giver frisk luft uden træk, støj og synlige installationer

Realdania samler skolers viden om bedre indeklima

Hvad skal der til, for at en kommune får succes med at forbedre skolernes indeklima? Det spørgsmål sætter Realdania på dagsordenen med et nyt pilotprojekt, hvor målet er at opsamle og dele metoder til bedre indeklima.

Læs interview med projektleder Anne Gade Iversen

Troldtekt, Indeklima i skoler

Film: Sunde rammer om læringen i Aabenraa

UC Syds nye campus i Aabenraa er opbygget som en lille by med gader og torve. Arkitekturen byder på masser af dagslys, ventilation og god akustik. Se filmen, hvor Peer Teglgaard Jeppesen, Design Director & Partner hos Henning Larsen Architects, viser rundt i bygningen.

Se filmen fra campus i Aabenraa

Troldtekt, UC Syd Campus

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuel inspiration inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri leveret direkte til din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer cirka otte gange om året, og hver udgave byder på et relevant tema, som foldes ud i artikler, fotos og video.

Troldtekt newsletter

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter