TEMA: Innovation

Tænketid og høje krav får idéerne frem i lyset

Innovation bør kombinere smarte funktioner med en fornuftig pris, og det er ofte i mødet med mere krævende udfordringer, at idéer opstår. Det er vigtigt, at byggeriets rådgivere og producenter afsætter ressourcer til at tænke nyt i både opgangs- og nedgangstider.

Troldtekt Innovation

To dage med innovation og elegance i Forum

3.-4. juni slår Forum Copenhagen dørene op for ARCHITECT@WORK, hvor omkring 100 danske og internationale udstillere præsenterer innovative løsninger målrettet arkitekter og indretningsarkitekter. De besøgende vil følge en rute, der snor sig gennem lokalet, og på den måde komme forbi alle stande.

Troldtekt Architech at Work

Troldtekt® wave tilfører arkitekturen en ny dimension

Troldtekt lancerer nu akustikpladen Troldtekt® wave, som med sin varierende bølgeform skaber visuel bevægelse i overfladen. Det gør det muligt at tilføre bygningen et tredimensionelt og skulpturelt udtryk.

Troldtekt Wave

Troldtekt® i spil til tre fornemme priser

Allerede inden sin officielle lancering er den nye akustikplade Troldtekt wave nomineret til tre fornemme priser.  

Green Product Award, som hylder bæredygtigt design, den prestigefulde German Design Award og det tyske fagmagasin DETAILs produktpris, som gives til produkter, der særligt appellerer til arkitekter. Også de klassiske Cradle to Cradle certificerede Troldtekt akustikplader er blandt de 36 kandidater til DETAIL-prisen.

Troldtekt three prices

Fremtidens tagbolig er flyttet ind i Universe

Lavenergihuset Embrace blev i sommeren 2014 udstillet ved Solar Decathlon Europe i Frankrig. Studerende fra DTU står bag det innovative bud på fremtidens storbybolig, som nu er rejst i oplevelsesparken Universe på Als.

Troldtekt Embrace

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuel inspiration inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri leveret direkte til din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer cirka otte gange om året, og hver udgave byder på et relevant tema, som foldes ud i artikler, fotos og video.

Troldtekt newsletter

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter