Troldtekt® i spil til tre fornemme priser

Allerede inden sin officielle lancering er den nye akustikplade Troldtekt wave nomineret til tre fornemme priser.

Green Product Award, som hylder bæredygtigt design, den prestigefulde German Design Award og det tyske fagmagasin DETAILs produktpris, som gives til produkter, der særligt appellerer til arkitekter. Også de klassiske Cradle to Cradle certificerede Troldtekt akustikplader er blandt de 36 kandidater til DETAIL-prisen. 

Nomineret til Green Product Award

Troldtekt, Green Product award, nominee

8. juni 2015 uddeles Green Product Award i handelskammeret i Berlin, og produktnyheden Troldtekt wave er med blandt finalisterne.

Formålet med Green Product Award er at motivere designere og producenter til i højere grad at tænke bæredygtigt, når de udvikler nye løsninger. I alt 100 produkter er udvalgt til finalen.

Læs også: Troldtekt wave tilfører arkitekturen en ny dimension

Nomineret til German Design Award

Troldtekt, German Design Award, nominee

Desuden har German Design Council nomineret Troldtekt wave til German Design Award 2016, som opdager, præsenterer og hædrer unikke design på den internationale design- og arkitekturscene. Troldtekt wave er nomineret i kategorien Excellent Product Design.

Juryen bag German Design Award løfter sløret for prismodtagerne i de forskellige kategorier i september 2015.

To nomineringer til DETAIL Produktpreis

Troldtekt, Detail Produktpreis 2015, nominee

Allerede i juni uddeler arkitekturmagasinet DETAIL sine produktpriser. Blandt de 36 finalister er både Troldtekt wave (i kategorien Inside) og de klassiske Cradle to Cradle-certificerede Troldtekt akustikplader (i kategorien Green).

DETAIL Produktpreis 2015 går til produkter, der særligt appellerer til arkitekter, og juryen lægger i sin bedømmelse vægt på blandt andet produkternes konstruktion, materiale, design, funktionalitet og grad af innovation.

Troldtekt wave lanceres officielt på ARCHITECT@WORK i Forum Copenhagen 3.-4. juni.

Læs også: To dage med innovation og elegance