Eksklusiv boligakustik med Troldtekt® contrast

13:e maj. 2018

Troldtekt præsenterer nu en raffineret produktnyhed til designbevidste boligejere. Med Troldtekt contrast får loftet en unik kombination af den bedste akustik og en smuk, enkel kontrasteffekt fra elegante trælister.

Troldtekt contrast - eksklusiv boligakustik

Med introduktionen af Troldtekt contrast er det muligt at få et akustikloft med elegante trælister. Den nye løsning kan tilpasses, så den matcher udtrykket i den enkelte bolig – og de bagvedliggende Troldtekt akustikplader sørger for en akustik i særklasse. 

– Ved at kombinere vores klassiske Troldtekt akustikplader med trælister tilbyder vi nu en løsning i et helt nyt og eksklusivt udtryk. I første omgang er produktet tiltænkt det private marked, men vi arbejder på også at kunne tilbyde en version til projektmarkedet, siger administrerende direktør i Troldtekt A/S, Peer Leth. 

Trælister kan klikkes på

Troldtekt pladerne til Troldtekt contrast leveres med fræsede spor, som sikrer en præcis og korrekt indbyrdes afstand mellem trælisterne. De medfølgende montageclips fastgøres i de fræsede spor ved hjælp af et montagevenligt og patenteret ”click-on” system, hvorefter trælisterne klikkes på plads – uden brug af værktøj og uden synlige skruer eller beslag.

– Den skjulte montage giver mulighed for et sømløst og skalerbart udtryk i loftet, og tætheden mellem listerne kan varieres. Dermed kan den samlede visuelle effekt skræddersyes til loftets højde og matche specifikke ønsker til stilen, siger Peer Leth.

Trælisternes naturligt varme, men samtidig meget stringente, udseende tilfører akustikloftet en særlig elegance. Trælisterne fås i forskellige træsorter.

Læs mere om Troldtekt contrast >

Se fotos fra en bolig med Troldtekt contrast >

TEMA: Inspiration til private boliger

DGNB-certificerede boliger med sunde materialer. Mørke lofter som ny tendens. En perlerække af danske hjem, hvor æstetik og akustik spiller sammen.

Det er nogle af de emner, du kan læse om på denne temaside, hvor Troldtekt A/S – med indspark fra relevante eksperter – sætter spot på arkitektur i private hjem.

Troldtekt, private home Aabenraa