God akustik med et levende design

Globe Systems har valgt at kombinere god akustik med unikt design på deres hovedkontor i Søften nord for Aarhus. Virksomheden har valgt både Troldtekt wave, Troldtekt mosaik og Troldtekt rhombe. Globe Systems sælger kommunikationsudstyr til kontorer og call-centre. 

Troldtekt, Globe Systems

Akustikken har stor betydning for indeklimaet i det moderne kontor. Men for de fleste spiller æstetikken også en rolle.

Troldtekt tilbyder flere designløsninger, der gør det muligt for bygherrer og rådgivere at give de klassiske akustikplader et unikt og levende design. 
 

Troldtekt træbeton er med sit naturlige og karakteristiske udtryk selv et ærligt materiale. De forskellige farver, strukturer, kantudformninger og ophængssystemer giver rig mulighed for individuelle løsninger.

Med lanceringen af nye designløsninger har Troldtekt taget skridtet videre. Produkterne Troldtekt wave, Troldtekt mosaik og Troldtekt rhombe gør det muligt at kombinere god akustik med et unikt design – for eksempel i et kontormiljø.

Alle tre designløsninger har samme gode akustiske, brandtekniske og indeklimamæssige egenskaber som de klassiske Troldtekt akustikplader. Og hele serien af Troldtekt akustikplader er Cradle to Cradle-certificeret i kategorien sølv, både i natur og malet i Troldtekt standardfarver.

Troldtekt® wave: en prisbelønnet bølgeplade 

Troldtekt, wave

Troldtekt wave er en bølgeformet akustikplade, som tilfører loft- eller vægfladen et skulpturelt, tredimensionelt udtryk. De varierende bølger skaber en bevægelse i overfladen og understreger materialets ærlighed og enkelhed.

Troldtekt wave kan monteres i repetitivt mønster, horisontalt eller vertikalt, i halvforbandt eller rudeforbandt, så arkitekten kan designe sit eget tredimensionelle overfladedesign på den lydabsorberende væg- eller loftflade.

Siden lanceringen i sommeren 2015 har Troldtekt wave vundet flere bæredygtigheds- og designpriser: German Design Award, ICONIC Award, Green Product Award og Byggeriets Klimapris.

Troldtekt® mosaik: Et markant grafisk udtryk

Troldtekt mosaik

Troldtekt mosaik er Troldtekt akustik i varierende pladestørrelser, designet i et udvalg af Troldtekt standardfarver. Løsningen fås fabriksmalet i alle NCS- eller RAL-farver

Troldtekt mosaik giver arkitekten frihed at tilføre væggen et markant og unikt grafisk udtryk.

Troldtekt® rhombe: En tredimensionel karakter

Troldtekt rhomb receives an ICONIC Award 2016 and a nomination for the German Design Award 2017

Troldtekt rhombe tilfører væggen eller loftet en tre-dimensionel karakter. Denne designløsning er et eksempel på Troldtekt akustikplader med CNC-fræset mønster. På nært hold opleves rhombe-mønstret som et smukt, repetitivt mønster af flader, og på afstand som en formation af kuber i perspektiv.

God akustik, elegant design og bæredygtighed forenes i én løsning med Troldtekt rhombe, der af German Design Council er blevet præmieret med en ICONIC Award 2016 i kategorien Wall, Floor, Ceiling. Troldtekt rhombe er desuden vinder af German Design Award 2017.