TEMA: Skolebyggeri

Troldtekt, Roskilde Chatedral school

DCUM: Indretning påvirker indlæring

Folkeskolereformen skærper behovet for klasseværelser, der ikke er indrettet som en ensartet masse.

Forskellige lys-, luft-, lyd- og temperatur-forhold indgår i opskriften på bedre læring, forklarer Rasmus Challi, som er specialkonsulent hos Dansk Center for Undervisningsmiljø.

Troldtekt, Vallensbæk School

Frisk luft har effekt som et ekstra års læring

Elever klarer sig ti procent bedre, når luftkvaliteten er i top. Det viser et DTU-forsøg på Vallensbæk Skole, hvor to lokaler fik monteret et ventilationsloft fra Troldtekt.

Loftet sikrer en optimal luftblanding – og bruger kun halvt så meget energi som andre ventilationsløsninger.

Troldtekt, Vibeengskolen

Skyd genvej til den gode akustik

Troldtekt akustik Plus forstærker lydabsorptionen, så efterklangstiden holdes i bund – for eksempel i undervisningslokaler, fællesarealer og lærerværelser.

Løsningen består af en Troldtekt plade med et lag mineraluld limet fast på bagsiden og kan monteres med en indbygningshøjde på helt ned til 43 mm.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuel inspiration inden for akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri leveret direkte til din indbakke.

Nyhedsbrevet udkommer cirka otte gange om året, og hver udgave byder på et relevant tema, som foldes ud i artikler, fotos og video.

Troldtekt newsletter

Temaoversigt

Troldtekt sætter med temaudgivelser løbende fokus på aktuelle trends og tendenser indenfor akustik, indeklima, arkitektur og bæredygtigt byggeri.

Troldtekt Newsletter