Awards

Og vinderen er...

Hvordan kan Troldtekt træbetonplader anvendes på helt nye måder? Sådan lød opgaven, som vi modtog 53 kreative løsningsforslag til fra hele verden. Vores internationale jury har nu valgt en vinder, og vi er glade for at kunne meddele, at Troldtekt Award 2018 og € 5.000 går til:

Projektet 'Coral' indsendt af Enrique Villamuelas og Rita Lancho Moreno fra ETSAM Arkitektskole i Madrid.

Læs mere her >

Troldtekt® Award

Troldtekt prisen blev stiftet i forbindelse med vores 75 års jubilæum i 2010. Konkurrencen var for danske arkitektstuderende og formålet var at finde en idé, hvor Troldtekts træbeton indgik i den mest kreative og originale sammenhæng.

I 2012 skød vi endnu en konkurrence om Troldtekt prisen i gang. Denne gang var konkurrencen åben for både danske og internationale design-og arkitekturstuderende, og dermed blev Troldtekt prisen til en international Troldtekt Award. Konceptet er det samme som i 2010, den mest originale og kreative brug af akustikplader fra Troldtekt belønnes med 5.000 euro.

Også i 2014 inviterede Troldtekt design- og arkitekturstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2014, og det mest kreative forslag blev belønnet med 5.000 euro.