Vind et loft - tidligere konkurrencevindere

Se konkurrence-vinder fra 2017

Vinderen af konkurrencen 2017 blev Sascha og Lasse, der sammen med deres to drenge bor i Sindal. Her er der liv i hjemmet, hvor Sascha nyder sit arbejde som dagplejemor. Meget støj kombineret med dårlig akustik betød dog, at Sascha ofte led af hovedpine. Derfor besluttede hun sig for at deltage i Troldtekts konkurrence om et nyt akustikloft, og heldigvis var dommerne enige om, at familien skulle hjælpes med et nyt loft.

Troldtekt, Vind et loft konkurrence 2017

Se konkurrence-vinder fra 2016

Vinderen af konkurrencen 2016 blev Andreas, der sammen med sin familie var flyttet fra USA til en lejlighed på Frederiksberg i København. Først efter indflytningen opdagede de, hvor dårlig akustikken var - et stort problem særligt for Andreas, der lider af høretab (menières sygdom) og var meget plaget af genenerne, som blev forværret af den dårlige akustik.

Tidligere vindere

Se konkurrence-vinder fra 2013

Vinderen af konkurrencen 2013, blev Lone og Ole fra Svendborg, som overbeviste med deres beskrivelse af, hvordan den dårlige akustik i deres hjem gjorde det svært for familien på syv at høre hinanden, når de talte sammen.

Troldtekt, privatbolig, Svendborg

Se konkurrence-vinder fra 2011

Vinderen af konkurrencen 2011, blev familien Andersen fra Tureby, som meget overbevisende beskrev, hvordan den dårlige akustik påvirkede familiens hverdag.

Troldtekt, Tureby

Se konkurrence-vinder fra 2010

Vinderen af et Troldtekt loft 2010 blev Elise og Per fra Bramming, der indsendte en meget overbevisende og uddybende historie om den dårlige akustik i deres hjem.

Troldtekt private home in Bramming