Konkurrencevinder 2017

Fra rumklang til livskvalitet

Sascha og Lasse fra Sindal blev de heldige vindere af Troldtekts konkurrence i 2017 og kan nu glæde sig over god akustik i køkken-alrummet.

Sascha er dagplejemor og led tidligere meget under den dårlige akustik i hjemmet, der ofte resulterede i hovedpine. Den situation gjorde stort indtryk på konkurrencedommerne, der var enige om, at familien skulle hjælpes med et Troldtekt akustikloft.

Kig med i videoen, hvor Sascha beskriver, hvad det nye Troldtekt-loft har betydet for familiens livskvalitet.

Sascha & Lasses bidrag

"Da vi byggede vores hus, var vi uenige om, hvorvidt vi skulle vælge Troldtekt. Desværre vandt min mand diskussionen. Problemet er størst i vores køkken-alrum, hvor der er loft til kip og med åbning ind til stuen. Her mærker vi den dårlige lyd dagligt. Hvis vi for eksempel har gæster og sidder og snakker i køkkenet, kan børnene ikke høre fjernsynet i stuen.

Men problemet er størst i mit arbejde som dagplejemor, hvor jeg går i konstant larm, og på grund af det "ikke-lyddæmpende" loft døjer jeg meget med hovedpine. Det giver manglende overskud både i mit arbejde, og når jeg får fri, hvor jeg bare vil have ro (hvilket ikke er nemt med to drenge på 4 og 7 år).

Det ville være helt fantastisk for vores familie at vinde dette loft, så vores børn kan få deres glade mor tilbage.

Før

Troldtekt, Vind et loft konkurrence