Troldtekt A/S

Troldtekt, Peer Leth

Hos Troldtekt A/S mener vi, at akustisk komfort og sundt indeklima er centrale elementer i det gode byggeri. Siden 1935 har vi produceret Troldtekt akustikplader af naturmaterialet træ og cement udvundet fra den danske undergrund. Vi designer, udvikler og fabrikerer pladerne i Danmark – af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold.

Intelligente løsninger til arkitekturen
Troldtekts vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima. Derfor udvikler vi løbende nye specialprodukter til den moderne arkitektur i tæt samarbejde med fagspecialister, arkitekter og andre byggerådgivere.

En forskel, der kan høres
Troldtekt akustik er i dag en af de førende og foretrukne løsninger til at skabe et godt lydmiljø. Vores plader beklæder lofter og vægge i kontor, erhverv, skoler, institutioner, kultursteder, sportscentre, svømmehaller og private boliger. Ikke mindst i den minimalistiske arkitektur, hvor de mange hårde flader sætter akustikken på prøve, gør Troldtekt en forskel, der kan høres.

Troldtekt® akustik - en bæredygtig løsning

Denne film giver dig en rundtur i vores produktion og fortæller samtidig om vores bæredygtige akustikløsninger og deres vigtigste egenskaber.

Ledestjerne, mission & vision

Ledestjerne
Bæredygtigt indeklima

Mission
Producerer og formidler innovative akustikløsninger

Vision
Trendsætter inden for intelligente akustikløsninger

Troldtekt AS

Troldtekt A/S værdigrundlag

I 2015 besluttede vi i Troldtekt at opdatere og skærpe vores værdigrundlag. En større gruppe af medarbejdere deltog i processen og resultatet blev tre nye værdier, som fortæller, at vi er:

Innovative
Vi skaber resultater gennem udvikling. Innovation skal sikre, at Troldtekt er trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima.

Troværdige
Vi gør, hvad vi siger og holder, hvad vi lover. Vi kommunikerer desuden åbent om vores bæredygtige målsætninger og resultater.

Socialt ansvarlige
Vi agerer forsvarligt i alle led af forretningen, herunder over for miljø, samfund og medarbejdere. Ansvarlighed er forankret i vores strategiske arbejde med Cradle to Cradle.

Historien om Troldtekt A/S

Her bringer vi historien om Troldtekt A/S. I første kapitel kan du læse om L. Hammerich og grundlæggelsen af Troldtekt i 1855.

Troldtekt