Træbetonplader

Troldtekt lydabsorberende træbetonplader er produceret af naturmaterialerne træ (træuld) og cement

Træ

Træet i Troldtekt er rødgran fra lokale skove. Dansk træ er en fornybar ressource, fordi der plantes mere, end der fældes. Træ er desuden en CO2-neutral ressource, fordi træet under sin opvækst optager lige så meget CO2, som der udledes ved pleje, fældning og transport.

Troldtekt er FSC®-certificeret (FSC®C115450), hvilket betyder, at vi kan tilbyde produkter produceret med træ, der stammer fra ansvarligt skovbrug.

Troldtekt er desuden PEFC™-certificeret. Det betyder, at vi kan levere certificerede akustikplader med træ fra dokumenteret bæredygtige skove, som lever op til PEFC-principperne.

Til produktionen af Troldtekt akustikplader anvender vi udelukkende certificeret træ. Som kunde kan du selv vælge, om dine Troldtekt akustikplader skal være FSC- eller PEFC™-certificerede.

Troldtekt cement

Cement

Til produktionen af Troldtekt anvender vi udelukkende cement fra Aalborg Portland, som under miljøskånsomme forhold udvinder råvarerne fra den danske undergrund.

Kridt og sand er de centrale råstoffer i Portland-cement, og kridt indvindes ved Hals Barre og sand i Løgstør Rende, hvor sandsugning tjener til at holde Limfjordens sejlrender farbare.

Aalborg Portland er certificeret efter miljøledelsessystemet ISO 14001 og det europæiske miljøledelsessystem EMAS.

Troldtekt acoustic panel

Træbeton

På vores fabrik i Troldhede i det vestlige Jylland producerer vi Troldtekt træbetonplader, der anvendes som akustikregulerende loft- og vægbeklædning.

Troldtekt akustikserien tæller blandt andet produkterne Troldtekt akustikTroldtekt akustik Plus, Troldtekt ventilation, en prisbelønnet designserie samt en bred vifte af tilbehør.

Fælles for de forskellige typer af Troldtekt er det karakteristiske udseende og de unikke, lydabsorberende egenskaber.