Hygge på havnen

På Aarhus Ø bliver opført mange nye boliger, og dermed følger en mere livlig bydel. Lystbådehavnens miljø er en af bydelens attraktioner, og her ligger restaurant KP5 med første parket til lystbådehavnen i lokaler, der også tidligere har huset restauranter.

Troldtekt loftplader sikrer god akustik i Restaurant KP5 på Aarhus Ø og bidrager samtidig til stedets intime og hyggelige atmosfære
Foto: Helene Høyer Mikkelsen

De mange nye beboere på Aarhus Ø har nu mulighed for at nyde et godt måltid franskinspireret mad i deres eget kvarter på den hyggelige restaurant KP5.

Der er god plads indenfor, også til selskaber, men på en god dag kan man også sidde på terrassen, som følger hele husets længde. Her sidder man lidt hævet over vejniveau og kan følge livet på lystbådehavnen og desuden nyde udsigten til skoven og bugten. Samme udsigt er naturligvis at finde indenfor, og det er en stor kvalitet ved stedet.

Fin kontrast i indretningen

Restauranten bærer præg af den særlige, panoramiske udsigt, som også giver meget dagslys til rummet, men samtidig opleves restauranten intim og hyggelig. Loftet går til kip, og her er monteret hvide Troldtekt plader, der sikrer en god akustik i restauranten.

Kobberfarvede lamper i rækker giver en fin helhed til rummet og en varm stemning sammen med mørke gulve og møbler. Således er der en fin kontrast mellem det store lysindfald og den lidt tunge indretning.

Den nye restaurant er ejet og dreven af folkene bag VinDanmark og Bistro Goulo ved Handwerk, som begge er etablerede mad- og vinsteder i området, som efterhånden trækker mange aarhusianere til havnen og Aarhus Ø.