Vægbeklædning til god akustik

Væggenes design har stor betydning for et rums samlede udtryk. Har du overvejet at vælge vægbeklædning, som giver et løft til arkitekturens æstetik og komfort?  

Troldtekt akustikplader er det naturlige valg til en eller flere af rummets vægge, hvis du vil kombinere unikt design og god akustik.

Når du vælger Troldtekt træbeton som vægbeklædning til akustikregulering, får du samtidig mulighed for at tilføre rummet et udtryk, der matcher netop din stil.

>> Mere om Troldtekt

6 gode grunde til at vælge Troldtekt® som vægbeklædning

Sådan har andre beklædt deres vægge

Troldtekt rhomb, Wissenberg

Wissenberg

Indretningen af ingeniørvirksomheden Wissenberg A/S i en ældre industribygning på Nørrebro har fokuseret meget på at skabe åbenhed og godt arbejdsmiljø. Rhombe-væggen ved trappen har forbedret akustikken og samlet etagerne.
Troldtekt akustiklofter i kulturhus

Tingbjerg Kulturhus

Med åbningen af Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus er der etableret et stærkt, nyt samlingspunkt for bydelen. Et enkelt arkitektonisk greb inviterer indenfor, hvor huset folder sig ud som et omfavnende og trygt sted, når man træder ind.
Akustiklofter fra Troldtekt i kontor- og erhvervsbyggeri

Velux Collection

Det var i Østbirk vinduesproduktionen blev etableret i 1946, og nu kan man følge fortællingen om VELUX og vejen til byggeri med mere dagslys og bedre indeklima. VELUX Collection i Østbirk er på én gang en grundig formidling og en æstetisk oplevelse.
Akustiklofter fra Troldtekt i kontor- og erhvervsbyggeri

Randers Arkitekten

Randers Arkitekten har transformeret den bygning, tegnestuen har til huse i, fra en ren erhvervsbygning til en blanding mellem erhverv og eksklusive boliger. Det er gjort med stort fokus på en grøn og bæredygtig tilgang, så firmaets lokaler er blevet klassificeret som Danmarks første aktiv-hus tegnestue.
Troldtekt, Eura svømmehal, Finland

Eura sportscenter

Euras svømme- og sportscenter åbnede i 2013. Byggeriet er designet af arkitekterne Heino & Niirainen med særlig vægt på et farverigt og indbydende interiør. 
Troldtekt Arkivenes Hus Stavanger

Arkivenes Hus

Arkivenes Hus er en unik bygning, hvor historiske dokumenter og optegnelser over Stavanger by og andre steder gemmes og studeres. I den usædvanlige bygning befinder det 6600 m2 store arkivområde sig under jorden, hvor det næsten udgør et ligeså stort areal som de 8100 m2 kontor- og fællesarealer, der ligger over jordniveau.

Design dit eget akustikloft

Med Troldtekt akustikregulerende vægbeklædning får du frie hænder til at designe din foretrukne løsning. Prøv mulighederne af i vores online produktkonfigurator.

>> Design din egen løsning nu