Troldtekt har indgået en strategisk alliance med Photocat A/S om udvikling og test af akustikplader, der indeholder ny revolutionerende teknologi i forhold til indeklima.

Læs mere

To studerende fra arkitektuddannelsen UAUIM i Bukarest er blevet hædret med en Troldtekt Award og 5.000 euro. Både konkurrencens 2. plads og specialprisen går til studerende fra Iran.

Læs mere

Arkitektforeningen København har netop uddelt de efter-
stræbte Arne-arkitekturpriser, og Lille Arne gik til Folkehuset Absalon. Den gode akustik i Folkehuset er sikret med sortmalede Troldtekt lofter.

Læs mere

Dårlig akustik i den nye ejerlejlighed på Frederiksberg kombineret med et høretab var en stor udfordring for Andreas. Sammen med sin familie deltog han derfor i Troldtekts "Vind et loft"-konkurrence - og vandt.

Læs mere

Troldtekt holder julelukket fra den 23.12.2016 til den 01.01.2017.
Vi ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Læs mere

Aarhus borgmester, Jacob Bundsgaard, besøgte den 11. november 2016 Troldtekts hovedkontor til en god snak om blandt andet bæredygtighed og take-back af byggematerialer i kommunalt byggeri.

Læs mere

Hver dag ringer klokken ind til et dårligt indeklima på alt for mange folkeskoler landet over. Især på de mange nedslidte skoler er luftkvaliteten for lav og støjniveauet for højt. Med nyt tema sætter vi fokus på udfordringer og løsninger indenfor både luftkvalitet og akustik i skolebyggeri.

Læs mere

Troldtekt® rhombe er blandt vinderne af German Design Award 2017. Det er andet år i træk, at en designløsning fra Troldtekt A/S vinder den prestigefulde pris.

Læs mere

Troldtekt er nomineret til Det bæredygtige Element - Produktprisen 2016. Prisen uddeles af Building Green og InnoByg til en udstiller ved Building Green, som har et produkt, der har gjort byggeriet grønnere og mere bæredygtigt.

Læs mere

For fjerde gang, inviterer Troldtekt arkitekt- og designstuderende fra hele verden til at deltage i Troldtekt Award 2016. Den mest kreative brug af vores akustikplader præmieres med 5.000 euro.

Læs mere

Troldtekt er med blandt finalisterne i European Business Awards for the Environment, der uddeles 27. oktober 2016 i Tallinn, Estland.

Læs mere

Sidste år oplevede Troldtekt A/S en vækst på 15 procent, og igen i år forventer virksomheden en tocifret vækstrate. Troldtekt har derfor fremrykket store investeringer på fabriksanlægget i Vestjylland, hvor kapaciteten i alt udvides med næsten 40 procent.

Læs mere
07-09-2016

Tema: Renoveringer

Renoveringer udgør halvdelen af omsætningen i byggebranchen, så der er god grund til at hylde de inspirerende eksempler. Det gør vi med Troldtekts nye tema, som indeholder en række spændende artikler om prisværdige renoveringer og bæredygtig blåstempling.

Læs mere

Designløsningen Troldtekt rhombe er vinder af en ICONIC Award 2016. Dermed modtager Troldtekt den fornemme pris for andet år i træk.

Læs mere

Til kontoret i Tranbjerg søger eksportafdelingen en intern sælger/koordinator til internationalt salg

Læs mere

Vidste du, at støj og musik har indflydelse på, hvordan maden smager? Og at dårlig akustik kan koste stjerner i madanmeldelsen?

Læs mere

Troldtekt® rhombe er nomineret til German Design Award 2017 - Excellent Product Design i kategorien Materials and Surfaces.

Læs mere

Troldtekt A/S har netop modtaget en af de prestigefulde miljøpriser, som Ingeniørforeningen uddeler i samarbejde med EU og Miljøministeriet.

Læs mere

Troldtekts 2015-rapport om samfundsansvarlige aktiviteter – CSR – kan nu downloades fra hjemmesiden. Rapporten er også indsendt til FN, idet årlig rapportering om CSR er en del af vores forpligtelser i henhold til UN Global Compact, som vi tilsluttede os i 2010.

Læs mere
15-04-2016

Nyt tema: Kontor

Skype-møder og videndeling på mobilen. De digitale samarbejdsformer stiller nye krav til det fysiske kontors indretning og indeklima.

Læs mere

Gennemsnitligt 39 procent - og i nogle områder helt op til 77 procent - ligger udbudsprisen højere på boliger med en akustikløsning som fx Troldtekt i forhold til gennemsnittet for villaer i almindelighed.

Læs mere

Troldtekt lancerer nu strukturen extrem fin, som ingen anden producent noget sted i verden tilbyder.

Læs mere

Renate Blom er pr. 1. marts 2016 ny projektleder i Troldtekt A/S, hvor hun skal styrke virksomhedens arbejde med produktudvikling, miljø og certificering yderligere.

Læs mere

Troldtekt wave er vinder af Byggeriets klimapris, som blev uddelt tirsdag på BYGGERI’16 i Fredericia.

Læs mere

Nu har du chancen for at vinde et Troldtekt loft til en værdi af 25.000 kr. og dermed forbedre akustikken i dit hjem.

Læs mere