Tandreguleringsklinikken Linders

Et tidligere arbejdsmiljøkontor med mange mindre kontorer og skillevægge er for nylig blevet forvandlet til en tandlægepraksis med en varm og moderne udstråling. Med den omfattende renovering ønskede opdragsgiveren at skabe en god, rummelig og åben opdeling til sin voksende praksis. Efter 20 år med praksis i hjemmet var det tid til forandring.


BuroKoek startede med at udarbejde en analyse, hvor alle muligheder blev undersøgt på baggrund af de opstillede krav. Der blev lavet en ny indgang, som gjorde det muligt at adskille personalets og patienternes gangarealer fra hinanden. Til sidst faldt alle brikker i puslespillet på plads, og der blev skabt en rummelig og åben opdeling med masser af dagslys, vedligeholdelsesvenlige materialer og en behagelig akustik.

Fakta

Projekt:
Tandreguleringsklinikken Linders i den hollandske byen Uden
Arkitekt:
BuroKoek
Troldtekt Produkter
Loftsbeklædning:
Troldtekt akustik
Farve:
Oyster white RAL 1013
Struktur:
Ultrafin (1,0 mm træuld)
Kantprofil:
Ret kant, K0-FN, monteret med T35-skinnesystem
Tekst & Fotos
Fotos:
Tommy Kosior og Maria Bax