Presse

Loftsbeklædning med akustikplader fra Troldtekt i kontorbyggeri
01.07.2024

Tema: Renovering og transformation kan vise vejen til et lavere klimaaftryk i byggeriet

En markant andel af verdens CO2-udledning kommer fra produktion af byggematerialer. Derfor er der stort potentiale i at forlænge bygningers levetid frem for at opføre nyt. I et nyt online tema sætter Troldtekt A/S fokus på vellykkede transformationer og renoveringer af eksisterende byggeri.
10.04.2024

Troldtekt skærper cirkulært fokus med ny bæredygtighedsafdeling

Den danske producent af Troldtekt® akustikplader gør klar til at accelerere sit bæredygtighedsarbejde yderligere og tage næste skridt mod cirkulære produkter. To profiler fra byggebranchen er rekrutteret til virksomhedens bæredygtighedsafdeling, hvor de supplerer to erfarne kolleger.
01.03.2024

Troldtekt A/S: Ny salgsprofil kommer med stor praktisk erfaring

Med ansættelsen af Jesper Schlosser får Troldtekt en Area Sales Manager med dybdegående forståelse for salg og solid byggeteknisk erfaring. Det vil komme forhandlere og entreprenører i Syddanmark til gavn.
17.10.2023

Tema: Fremtidens seniorer stiller nye krav til boligen

I de kommende år kommer der markant flere ældre – og de lever længere. Derfor skal boligmarkedet ruste sig til at imødekomme de ældres behov for boliger. I et nyt online tema fra Troldtekt A/S kan du læse om arkitektur til både de ressourcestærke seniorer og dem med brug for mere pleje.
12.05.2023

Cirkulært byggeri kræver indsatser i alle led

Byggeriet kan ikke minimere sig ud af klimakrisen. Der er brug for bygninger med et lavt CO2-aftryk – og for sunde, holdbare materialer, som kan skabe værdi i nye kredsløb.
28.04.2023

Præcisering om Troldtekt produkter baseret på FUTURECEM™

Troldtekt produkter baseret på FUTURECEM er ikke CO2-negative gennem hele produktets livscyklus, når man ser på alle faserne i en EPD.
05.12.2022

Cradle to Cradle-certificerede akustikplader med reduceret CO2-aftryk vinder Deutscher Nachhaltigkeitspreis

De Cradle to Cradle guld-certificerede Troldtekt akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™ er kåret som vinder af Deutscher Nachhaltigkeitspreis 2023. Prisen er – ifølge organisationerne bag – Europas største udmærkelse for miljøbevidst og socialt engagement.
12.09.2022

Troldtekt A/S: Ny direktør vil bygge videre på væksten

Michael Heeager Nystrup bliver ny adm. direktør hos Troldtekt, hvor han skal stå i spidsen for at udbrede de danske akustikplader internationalt.
26.08.2022

Troldtekt modtager kongelig hæderspris for succes på det tyske marked

Troldtekt GmbH har 26. august fået overrakt HRH Crown Prince Frederik International Business Awards.
28.06.2022

CSR-rapport 2021: Troldtekt A/S sænker CO2-aftrykket med ny cementtype

Kombinationen af den nye FUTURECEM™ fra Aalborg Portland og overgangen til vedvarende energi i egen produktion gør det nu muligt for Troldtekt at levere akustikplader, som har et reduceret CO2-aftryk. Desuden sikrede et skifte af maling på tværs af produktprogrammet, at Troldtekt i 2021 avancerede til den bedste Cradle to Cradle-kategori inden for materialesundhed.