Presse

17.10.2023

Tema: Fremtidens seniorer stiller nye krav til boligen

I de kommende år kommer der markant flere ældre – og de lever længere. Derfor skal boligmarkedet ruste sig til at imødekomme de ældres behov for boliger. I et nyt online tema fra Troldtekt A/S kan du læse om arkitektur til både de ressourcestærke seniorer og dem med brug for mere pleje.
12.05.2023

Cirkulært byggeri kræver indsatser i alle led

Byggeriet kan ikke minimere sig ud af klimakrisen. Der er brug for bygninger med et lavt CO2-aftryk – og for sunde, holdbare materialer, som kan skabe værdi i nye kredsløb.
28.04.2023

Præcisering om Troldtekt produkter baseret på FUTURECEM™

Troldtekt produkter baseret på FUTURECEM er ikke CO2-negative gennem hele produktets livscyklus, når man ser på alle faserne i en EPD.
05.12.2022

Cradle to Cradle-certificerede akustikplader med reduceret CO2-aftryk vinder Deutscher Nachhaltigkeitspreis

De Cradle to Cradle guld-certificerede Troldtekt akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™ er kåret som vinder af Deutscher Nachhaltigkeitspreis 2023. Prisen er – ifølge organisationerne bag – Europas største udmærkelse for miljøbevidst og socialt engagement.
12.09.2022

Troldtekt A/S: Ny direktør vil bygge videre på væksten

Michael Heeager Nystrup bliver ny adm. direktør hos Troldtekt, hvor han skal stå i spidsen for at udbrede de danske akustikplader internationalt.
26.08.2022

Troldtekt modtager kongelig hæderspris for succes på det tyske marked

Troldtekt GmbH har 26. august fået overrakt HRH Crown Prince Frederik International Business Awards.
28.06.2022

CSR-rapport 2021: Troldtekt A/S sænker CO2-aftrykket med ny cementtype

Kombinationen af den nye FUTURECEM™ fra Aalborg Portland og overgangen til vedvarende energi i egen produktion gør det nu muligt for Troldtekt at levere akustikplader, som har et reduceret CO2-aftryk. Desuden sikrede et skifte af maling på tværs af produktprogrammet, at Troldtekt i 2021 avancerede til den bedste Cradle to Cradle-kategori inden for materialesundhed.
15.05.2022

Sådan vil pandemien påvirke fremtidens kontorer

Hjemmearbejdsdage og online-møder er blevet den nye normal. Det stiller krav til designet af det fysiske kontor, hvor der for eksempel er behov for flere små mødelokaler og zoner. I et nyt online tema fra Troldtekt A/S kan du få eksperter og arkitekters bud på de nye tendenser i kontorlandskabet.
13.04.2022

Troldtekt i 2021: Vækst efter massive investeringer

Troldtekt A/S oplevede i 2021 en solid vækst i salget af akustikplader. Det viser virksomhedens netop godkendte årsregnskab. Væksten er et resultat af øget efterspørgsel samt massive investeringer i at udvide og automatisere produktionen yderligere.
21.02.2022

Troldtekt A/S bliver en del af Kingspan Group: Fælles vision om vækst via fokus på bæredygtighed

Troldtekt A/S, som producerer akustikplader af træ og cement, bliver en del af irske Kingspan Group. Dermed træder Troldtekt ind i en global koncern, der deler visionen om bæredygtighed i byggeriet. Det nye ejerskab skal ruste Troldtekt til fortsat international vækst – med betydelige produktionsudvidelser i Danmark.