Oplev Troldtekt designløsninger hos Byggecentrum i Middelfart

Boligejere, håndværkere og andre boliginteresserede kan nu opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger på byggeudstillingen Byggecentrum i Middelfart.

Vores permanente stand byder på et bredt udvalg af vores prisbelønnede designløsninger. Blandt andet flere varianter af Troldtekt® contrast med eksklusive trælister og designløsningerne Troldtekt® line og Troldtekt® line design, der begge er med langsgående fræsede spor, som giver loft eller væg et roligt og elegant udtryk.

Byggecentrum, Danmarks største permanente byggeudstilling, har nu en Troldtekt stand som en del af udstillingen.

Her kan boligejere, håndværkere og andre boliginteresserede opleve en række løsninger fra Troldtekts nye designserie. Blandt andet flere varianter af Troldtekt® contrast med eksklusive trælister og designløsningerne Troldtekt® line og Troldtekt® line design, der begge er med langsgående fræsede spor, som giver loft eller væg et roligt og elegant udtryk. Den nye serie af Troldtekt designløsninger er i finalen ved Danish Design Award 2020 og har allerede vundet de to tyske designpriser, ICONIC Award 2019 og German Design Award 2020.

– Udstillingen i Middelfart giver både håndværkere og vores forhandlere mulighed for at vise deres kunder en bred vifte af de karakterfulde Troldtekt akustikløsninger. På den måde får vi et showroom, som er centralt placeret i landet og åbent for alle, siger Ole Tønning Villumsen, salgschef hos Troldtekt A/S.   

Genbrug fra BYGGERI’20-stand


Standen i Middelfart er primært opbygget af elementer fra vores stand, som vi nåede at montere på BYGGERI’20 i Fredericia, inden den store byggerimesse i marts 2020 blev aflyst på grund af corona.

Byggecentrum har en udendørs udstilling på 26.000 kvadratmeter og en indendørs på 2.000 kvadratmeter.

Besøg Byggecentrum

Du finder udstillingen på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart, hvor der er åbent alle hverdage.

Find flere praktiske informationer på Byggecentrums hjemmeside.

Troldtekt hos Byggecentrum