Besøg Troldtekts showroom i Hamborg

Troldtekt GmbH har indviet nyt kontor og showroom i Hamborgs kreative Altona-kvarter. Her kan arkitekter og andre fra byggebranchen opleve de prisbelønnede Troldtekt® designløsninger, som forener god akustik og et sundt indeklima med karakterfulde udtryk.

Showroomet indgår i et netværk, hvor flere leverandører af interiørprodukter har kontor og showroom. Det giver dig en unik mulighed for at opleve forskellige interiørprodukter, som er integreret i hele indretningen.

I Altona ligger ”den gamle marcipanfabrik”, som nu er et trendy byområde – og som huser Troldtekts kontor og showroom. Her kan du opleve de dokumenteret bæredygtige Troldtekt akustikplader til lofter og vægge.

I det nye showroom er monteret et bredt udvalg af Troldtekts nye designløsninger, som er vinder af ICONIC Awards 2019 og German Design Award 2020 – og som er nomineret til DETAIL Produktpreis 2020.

Se alle designløsningerne >

Design til enhver smag

I showroomet kan du blandt andet se lofter af varianten Troldtekt line, som har langsgående spor i pladernes overflade, og som giver oplevelsen af en visuelt rolig og sammenhængende flade. Også en hel væg med designløsningen Troldtekt rhombe indgår i showroomet.

– Vi tilbyder en bredde, som giver arkitekter og bygherrer stor frihed til at vælge et akustikloft efter deres egen smag. Nogle af løsningerne passer godt ind i et nordeuropæisk design med rette vinkler og lyse farver, mens andre er mere ekspressive i deres udtryk med varmere farver og mønstre, siger Jesper Kvist, Country Manager hos Troldtekt GmbH.

Showroom Hamborg: I denne video tager vi dig med på en inspirationstur i det nye showroom. God fornøjelse!

Book besøg i Hamborg

Arkitekter:
Hvis du er arkitekt og interesseret i at besøge vores nye showroom på Friesenweg 20, Haus 12, 22763 Hamburg, er du velkommen til at kontakte Country Manager Jesper Kvist på jkv@troldtekt.com eller telefon +45 6130 7635.