Besøg Troldtekts showroom i Malmø

På Höjdrodergatan 23, 3. sal, i Malmö finder du Troldtekts kombinerede kontor og showroom. Her kan arkitekter og andre af byggeriets fagfolk opleve Cradle to Cradle-certificerede akustikløsninger – i en række varianter og monteret i et elegant kontormiljø.

 

Oplev karakterfuldt design

Ud over klassiske Troldtekt akustikplader i forskellige farver kan du i det nye showroom opleve et bredt udvalg af løsninger fra Troldtekts designserie: Troldtekt v-line med diskrete v-spor hen over loftsfladen, Troldtekt line med mere markante og rektangulære spor, Troldtekt puzzle med felter af skraverede spor, rhombe-formede Troldtekt plader og meget mere.

 

Grøn milepæl er en del af showroomet

Du kan også se de nye Troldtekt akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™. Pladerne har et CO2-aftryk, der er henholdsvis 26 og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på grå og hvid cement – målt gennem hele deres livscyklus.

Book besøg i Malmø

Showroomet på Höjdrodergatan 23, 3. sal, i Malmö er åbent for arkitekter og andre af byggeriets fagfolk. Et besøg kræver dog, at, du har booket en aftale på forhånd.

Du er velkommen til at skrive til info@troldtekt.se for at booke dit besøg.