Besøg Troldtekts showroom i Malmø

I Troldtekts kombinerede kontor og showroom kan du opleve et bredt udvalg af akustikløsninger. Se blandt andet løsninger fra vores designserie, som forener god akustik og et sundt indeklima med karakterfuldt design.

På Höjdrodergatan 23, 3. sal, i Malmö finder du Troldtekts kombinerede kontor og showroom. Her kan arkitekter og andre af byggeriets fagfolk opleve Cradle to Cradle-certificerede akustikløsninger – i en række varianter og monteret i et elegant kontormiljø.

 

Oplev karakterfuldt design

Ud over klassiske Troldtekt akustikplader i forskellige farver kan du i det nye showroom opleve et bredt udvalg af løsninger fra Troldtekts designserie: Troldtekt v-line med diskrete v-spor hen over loftsfladen, Troldtekt line med mere markante og rektangulære spor, Troldtekt puzzle med felter af skraverede spor, rhombe-formede Troldtekt plader og meget mere.

 

Grøn milepæl er en del af showroomet

Du kan også se de nye Troldtekt akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™. Pladerne har et CO2-aftryk, der er henholdsvis 26 og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på grå og hvid cement – målt gennem hele deres livscyklus.

Book besøg i Malmø

Showroomet på Höjdrodergatan 23, 3. sal, i Malmö er åbent for arkitekter og andre af byggeriets fagfolk. Et besøg kræver dog, at, du har booket en aftale på forhånd.

Du er velkommen til at skrive til info@troldtekt.se for at booke dit besøg.