Troldtekt videoer

Troldtekt brandvideo

Se her en præsentation af Troldtekt akustikløsninger - fra produktion til montering.

Produktionen af Troldtekt akustikplader

Tag på en rundtur i vores produktion og se, hvordan Troldtekt akustikplader bliver til - hele vejen fra råvarer til det endelige produkt.

Bæredygtighed

Med Cradle to Cradle-principperne som strategisk styringsredskab har Troldtekt fuldt fokus på bæredygtighed lige fra udvinding af råstofferne over produktionen til brug og nyttiggørelse af de udtjente akustikplader.

Troldtekt® baseret på FUTURECEM™

Akustikplader med et reduceret Co2-aftryk

Akustik

God akustik er vigtig for trivslen både i hjemmet, i skolen og på arbejdet. Bliv klogere på god akustik og de vigtigste grundbegreber. Se film her.

Derfor valgte de Troldtekt akustiklofter

Lad dig inspirere af disse film med familier, der fortæller, hvordan Troldtekt akustiklofter hjalp dem til god akustik og godt indeklima i hjemmet. Se mere.

Produkter

Film om Troldtekt akustikløsninger, og hvordan de naturlige akustikplader kan kombineres med funktioner som indbyggede højttalere og ventilation. Se mere her.

Montering af Troldtekt akustikloft

Få råd og vejledning til montering af Troldtekt akustikløsninger. Disse animationsfilm samler de vigtigste trin til korrekt montering. Se mere.

Konkurrencer og awards

Film om Troldtekts konkurrencer og awards; "Vind et Troldtekt loft", Wood Wool Award og Troldtekt Award. Se mere om konkurrencerne og tidligere vindere her.

Tekstet for hørehæmmede

Flere af vores Troldtekt film er også tekstet for hørehæmmede.

Udvalgte cases

Du kan her se udvalgte cases fra byggerier med Troldtekt akustikløsninger.