De har valgt Troldtekt®

Privathjem i Solbjerg fik dokumenteret bedre akustik

Daniel Boje flyttede med sin familie i et helt nyt hus syd for Aarhus. Allerede kort efter blev de klar over, at den var gal med akustikken. Lydene blev kastet rundt i rummene, selvom der flere steder allerede var monteret lydabsorberende gipslofter.

I denne film kan du se, hvordan familien efter montering af Troldtekt akustiklofter har fået det hus, de drømte om. Professionelle lydmålinger før og efter viser, at efterklangstiden i køkken-alrum og badeværelse er faldet med op til 60 procent. Og det har gjort en forskel, der kan høres!

God akustik i grøn tænketank

Troldtekt har indgået samarbejde med den svenske grønne tænketank Fores i Stockholm, som bygger bro mellem politikere, erhvervsliv og forskning inden for bæredygtighed.

Se videoen hvori Fores' adm. direktør Mattias Goldmann fortæller, hvordan de bæredygtige Troldtekt akustiklofter og -vægge understøtter tænketankens filosofi.

I Sindal høres den gode akustik

Høje lyde har dagplejemor Sascha Christensen nok af. Men nu har hun også god akustik. Sascha og hendes mand, Lasse, har nemlig fået et Troldtekt loft.

Nu er der skruet ned for rumklangen og op for livskvaliteten.

Sådan fik familien Boutrup bedre akustik med Troldtekt®

Efter halvandet år med dårlig akustik i deres nybyggede hus valgte familien Boutrup at få Troldtekt lofter i alle rum.

En certificeret Troldtekt akustik-fagmand monterede akustikpladerne direkte på forskalling, efter at de eksisterende profilbrædder var pillet ned.

En før/efter historie

Denne film fortæller en families historie om akustikken i deres hjem både før og efter de fik Troldtekt akustiklofter.