Nyheder

17.04.2024

Mød Troldtekt på Nordbygg i Stockholm 2024

Få både viden og inspiration på Skandinaviens største messe for byggeri og anlæg, Nordbygg 23.-26. april 2024 i Stockholm. Her kan du også opleve Troldtekt akustikløsninger i flere varianter og farver.
17.04.2024

Futurebuild i London: Fuldt fokus på det cirkulære design

Innovative byggeløsninger og ny viden inden for bæredygtighed. Det var hovedtemaer under årets Futurebuild i London i marts. Her kunne gæster opleve Troldtekt akustikløsninger samt deltage i vidensessioner om sunde og nyskabende materialer. Se de to sessioner, hvor Troldtekt var blandt oplægsholderne.
Troldtekt akustikplader har unikke lydabsorberende egenskaber og sikrer god akustik i f.eks. kontorbygninger
16.04.2024

Et stærkt felt af projekter dyster om Renoverprisen 2024

For 12. gang vil Danmarks bedste renoverings- og transformationsprojekter opnå fornem hæder, når Renoverprisen 2024 skal uddeles. 160 projekter er indstillet og flere af dem er med Troldtekt akustikløsninger som en del af arkitekturen.
11.04.2024

Mød Troldtekt på SCHULBAU i Frankfurt

SCHULBAU-messen når til Frankfurt 16.-17. april 2024, hvor fremtidens skolearkitektur med innovative byggeløsninger er i højsædet. Her deltager Troldtekt med en inspirerende messestand.
10.04.2024

Troldtekt skærper cirkulært fokus med ny bæredygtighedsafdeling

Den danske producent af Troldtekt® akustikplader gør klar til at accelerere sit bæredygtighedsarbejde yderligere og tage næste skridt mod cirkulære produkter. To profiler fra byggebranchen er rekrutteret til virksomhedens bæredygtighedsafdeling, hvor de supplerer to erfarne kolleger.
Troldtekt akustiklofter i erhvervsbyggeri
25.03.2024

Årets Bygge 2024: Vinderne er fundet

Den 19. marts blev den prestigefulde kåring af Årets Bygge 2024 uddelt, hvor tre projekter med Troldtekt akustikløsninger var blandt finalisterne, heriblandt innovationshuset Space i Lund, som vandt kategorien Hotel og Kontor.
Loftsbeklædning med akustikplader fra Troldtekt i kontorbyggeri
25.03.2024

Ikonisk Oslo-bygning kåret som Årets Byggeri

Transformationen af kontor- og butiksbyggeriet Stortorvet 7 i Oslo er så vellykket, at bygningen nu er kåret som Årets Byggeri. Troldtekt akustikløsninger er med til at sikre god akustik i bygningens kontoretager.
24.03.2024

Morgenmads-inspiration om boligbyggeri: Kom til dansk-tysk videndeling

Sammen med advokatfirmaet advores inviterer Troldtekt GmbH 4. april til morgenmadsseminar in der Marzipanfabrik i Hamburg. På seminaret vil flere oplægsholdere dele ud af dansk-tyske erfaringer inden for arkitektur, indeklima og byudvikling – med fokus på boligbyggeri.
Fra venstre: Ben William Seymour og Stefan Susnea
18.03.2024

Lærlinge indstillede Troldtekt til vestjysk uddannelsespris

Der var spænding til det sidste, da tre virksomheder dystede om titlen som Årets læreplads i Metalindustrien i Ringkøbing-Skjern Kommune. Troldtekt var blandt finalisterne, takket være indstillinger fra begge vores smedelærlinge.
01.03.2024

Kreis statt Krise: Oplev en verden uden spild på udstilling i Berlin

Hvordan skaber vi en cirkulær verden med produkter, som er en gevinst for mennesker og miljø? Det sætter Cradle to Cradle NGO fokus på med en interaktiv udstilling i Berlin. Troldtekt akustikplader indgår i udstillingen, som er åben for alle i perioden 1. marts til 4. juli 2024.