Nyheder

25.09.2023

Troldtekt i debat om cirkulær økonomi på Deutscher Architekt*innentag

Hvordan giver vi materialer fra udtjente bygninger et nyt liv? Det er temaet for en debat på Deutscher Architekt*innentag i Berlin, fredag den 25. september. Troldtekt tager plads i panelet for at fortælle om vores strategiske arbejde med det cirkulære Cradle to Cradle-koncept.
13.09.2023

Få inspiration til sund skolearkitektur på SCHULBAU i Hamburg

Politikerne har afsat 845 millioner euro i 2023 og 2024 til at forbedre rammerne for skoleelever i Hamburg-området. Tag med på SCHULBAU-messen 19.-20. september, og oplev blandt andet karakterfulde Troldtekt akustikløsninger, som bidrager til et sundt indeklima.
Inspiration til akustikløsning med lofter fra Troldtekt i privatbolig
12.09.2023

Lær af de bedste: Case-samling viser boligbyggeri med lavt klimaaftryk

En ny case-samling fra BUILD på Aalborg Universitet præsenterer boliger med et lavt klimaaftryk. Fire af projekterne er med Troldtekt akustikløsninger.
29.08.2023

Dansk-tysk videndeling: Få inspiration til mere bæredygtige byer

Troldtekt er med i en paneldebat ved den første udgave af German Danish Business Forum, som finder sted 6. september i Hamborg. Dagen handler om, hvordan virksomheder kan bidrage til en mere bæredygtig udvikling – på tværs af grænser og brancher.
Loftsbeklædning med akustikplader fra Troldtekt i kulturbyggeri
17.08.2023

Mangfoldigt børne- og kulturhus er Årets skolebyggeri

Høje-Taastrup Børne- og Kulturhus samler dagtilbud, skole, SFO og kultur under ét tag. Nu er huset kåret som Årets skolebyggeri 2023. Den 9.500 kvadratmeter store bygning er opbygget i fire klynger med hver sin visuelle stil. Flere varianter af Troldtekt løsninger bidrager til den gode akustik.
14.08.2023

Oplev unikt design og god akustik ved Designskolens afgangsudstilling

På udstillingen WORKS, som foregår på Fabrikken for Kunst og Design på Amager, viser afgangselever fra Designskolen Kolding deres egne design frem for branchefolk og andre interesserede. Troldtekt har sponsoreret akustikplader, som bidrager til optimale rammer om udstillingen.
11.07.2023

Troldtekt v-line er nomineret til fornem arkitekturpris

DETAIL Product Award 2023 står for døren, og frem til 30. september er afstemningen åben. Troldtekt v-line er nomineret i kategorien Byggeri & Interiør.
03.07.2023

Fra messe til festival: Troldtekt plader får nyt liv på Byggefestival i Ebeltoft

Troldtekt har doneret akustikpladerne fra messestanden på BYGGERI’23 til Byggefestivalen i Ebeltoft, som finder sted 10.-16. juli. Her bliver pladerne anvendt i sceneområdet på festivalen, og deltagere kan desuden bruge Troldtekt i deres egne byggeprojekter.
23.06.2023

Nu kan du få Troldtekt akustikplader i farven clay

Troldtekts nye farve, clay, giver akustikpladerne en karakteristisk og varm farvetone, som man kender fra ler. Farven er særligt velegnet til maling af akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™, der kan opnå en ensartet farve med en varm glød.
Akustiklofter fra Troldtekt i restaurant
14.06.2023

Stjernedrys over karakterfulde restauranter i Norden

Michelinguiden har nu uddelt 2023-stjernerne til de bedste nordiske restauranter. Både helt nye og mere velkendte spisesteder fik plads i årets stjerneparade. Endnu engang er flere restauranter med Troldtekt akustikløsninger på listen.