Nyheder

Loftsbeklædning med akustikplader fra Troldtekt i kontorbyggeri
01.07.2024

Renovering og transformation kan vise vejen til et lavere klimaaftryk i byggeriet

En markant andel af verdens CO2-udledning kommer fra produktion af byggematerialer. Derfor er der stort potentiale i at forlænge bygningers levetid frem for at opføre nyt. I et nyt online tema sætter Troldtekt A/S fokus på vellykkede transformationer og renoveringer af eksisterende byggeri.  
27.06.2024

Troldtekts Stockholm-showroom er genåbnet med nye akustikløsninger

Efter en større renovering af showroomet Studio B3 kan arkitekter, designere og andre byggeprofessionelle igen opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger i hjertet af Stockholm. Her udstiller 35 leverandører af møbler, belysning og materialer.
25.06.2024

Glimt fra en pulserende designfestival i København

Den danske hovedstad summede af liv under 3daysofdesign 12.-14. juni 2024. Danske og internationale arkitekter i stort antal deltog i Troldtekts events under designfestivalen. Endnu flere lagde vejen forbi Refshaleøen og Slotsholmen, hvor Troldtekt akustikplader indgik i udstillinger.  
Akustikplader fra Troldtekt som loftsbeklædning i restaurant
24.06.2024

Nu kan du stemme: Flere Aarhus-projekter med god akustik dyster om at blive Byens Bedste

Der er andet end gode mad-, kultur-, studie- og shopping-oplevelser at hente hos flere af de nominerede til Byens Bedste i Aarhus. Der er også rig mulighed for at opleve en atmosfære med god akustik i flere af bygningerne, hvor Troldtekt er en del af indretningen.
17.06.2024

Building Green i Hamburg: Byggebranchen skal gøre mere og tale mindre

Fischauktionshalle i Hamburg slår 19.-20. juni dørene op til Building Green. Her kan arkitekter og andre fagprofessionelle få inspiration til at skabe sundere byer med et reduceret klimaaftryk. Besøg Troldtekts stand, og oplev et udvalg af Cradle to Cradle Certified® akustikplader.
Akustikplader fra Troldtekt som loftsbeklædning i restaurant
07.06.2024

Stjernerne glimter over Nordens bedste restauranter

Den prestigefulde Michelin Guide er blevet opdateret med både velkendte og nye stjernevindere. I de nordiske lande formår flere af restauranterne at forene gastronomi med en god akustisk atmosfære for gæsterne.
21.05.2024

Mød Troldtekt til 3daysofdesign i København

Danmarks hovedstad danner 12.-14. juni ramme om 3daysofdesign. Den internationalt anerkendte designfestival byder på events og udstillinger for brancheprofessionelle og andre med passion for design. Oplev Troldtekt ved flere arrangementer rundt omkring i København.
14.05.2024

Morgenmads-inspiration om boligbyggeri: Kom til dansk-tysk videndeling

Sammen med advokatfirmaet advores inviterer Troldtekt GmbH 29. maj til morgenmadsseminar in der Marzipanfabrik i Hamburg. På seminaret vil flere oplægsholdere dele ud af dansk-tyske erfaringer inden for arkitektur, indeklima og byudvikling – med fokus på boligbyggeri.
07.05.2024

Stor interesse for god akustik på Nordbygg i Stockholm

Nordens største byggemesse, Nordbygg i Stockholm, fik besøg af 40.000 fagfolk fra byggeriet. For første gang deltog Troldtekt med en messestand, som også var aldeles velbesøgt.
Akustiklofter fra Troldtekt i uddannelsesinstitution
02.05.2024

Hallernaskolen i Stenungsund vinder bygningspris

En nybygget skole for elever i syvende til niende klasse er er vinder af Stenungsund Kommunes Bygningspris 2023. Troldtekt akustiklofter er en del af interiøret på Hallernaskolen, som er opført i et lyst og let design.