Nyheder

Idenyt Boligfavoritter
30.11.2022

Troldtekt er Årets Boligfavorit i kategorien indeklima

I november har besøgende på boligmediet idenyt.dk stemt på deres boligfavoritter i 2022. Designløsningen Troldtekt v-line tog førstepladsen i kategorien indeklima.
28.11.2022

Danske tegnestuer fremhæves blandt verdens bedste

Det New York-baserede arkitektmedie Architizer har for fjerde år udgivet årets ’A+ list’ over verdens 196 bedste arkitektfirmaer.
21.11.2022

Ny udstilling: Ikonisk tegnestue favner dansk arkitektur gennem 100 år

Frem til 9. april 2023 kan besøgende opleve Dansk Arkitektur Centers nye udstilling Vores Arkitektur, hvor Vilhelm Lauritzen Arkitekters projekter gennem 100 år sætter scenen for udviklingen af dansk arkitektur. Et af de nye byggerier i udstillingen er LIFE Campus med Troldtekt akustikløsninger.
Idenyt Boligfavoritter
14.11.2022

Ny designløsning kan blive en af idényts boligfavoritter

Troldtekt® v-line er nomineret ved boligmediet idényts kåring af Boligfavoritter 2022. Afstemningen er åben, og frem til 27. november kan alle stemme på den nye designløsning, som har diskrete v-spor fræset i overfladen.
Akustikplader fra Troldtekt er særdeles velegnede til brug i vådrum og udmærker sig ved sine unikke lydabsorberende egenskaber
14.11.2022

Eventyrligt badeland med Troldtekt modtager pris

European Waterpark Association (EWA) har i forbindelse med sit 20-års jubilæum uddelt en særlig pris til vandlandet Rulantica i Rust i Tyskland. Et projekt, hvor Troldtekt akustikløsninger er en del af designet.
27.10.2022

Troldtekt i præmierede projekter ved Arkitekturens Dag

Hvert år i oktober er det Arkitekturens Dag i hele verden. I Danmark er dagen også en anledning til at hylde særligt vellykkede byggerier – og flere af de præmierede projekter i 2022 er med Troldtekt. 
27.10.2022

Nyt projekt kan være et skridt mod mere bæredygtigt byggeri

Troldtekt er med i Dansk Brand- og Sikringsteknisk Instituts projekt ReSource, som netop er udtaget til Realdanias initiativ ’Boligbyggeri fra 4 til 1 Planet’. Projektet undersøger muligheden for at erstatte CO2-tung cement med et mere klimavenligt bindemiddel, produceret af byggeaffald.
19.10.2022

Ny Troldtekt plade er blandt fremtidens bæredygtige materialer

Troldtekt baseret på FUTURECEM™ er udvalgt til en materialeudstilling på Orgatec-messen i Köln. Udstillingen ’Materials4Future’ fremhæver innovative materialer, der reducerer klimaaftrykket fra indretning af bygninger.
17.10.2022

Building Green: Sådan bygger du med et dokumenteret bæredygtigt indeklima

God akustik, frisk luft – og materialer, der bidrager til et lavere CO2-aftryk. Indeklimaet vægter højt i dokumenteret bæredygtige bygninger. På Building Green er Troldtekt A/S vært for en Specialist Talk om arbejdet med at sikre et sundt indeklima i det nye Vrå Børne- og Kulturhus.
12.10.2022

Stem på Troldtekts showroom som Sveriges smukkeste kontor

Troldtekts nyåbnede kontor og showroom i Malmø er nomineret til prisen som Sveriges smukkeste kontor 2022. Indtil 18. november er den offentlige afstemning åben. Ti finalister dyster herefter om prisen, som uddeles ved Store Kontordagen 24. november.