Nyheder

15.11.2023

Se billederne: Iværksætteren Matilde Trobecks nybyggede hus er med Troldtekt

Matilde Trobeck, der deler indhold om livsstil og bolig med sine cirka 105.000 følgere på Instagram, har sammen med sin mand opført drømmeboligen nord for København. Nu står huset klar, og i hjertet af det hele har parret valgt Troldtekt v-line, som tilfører god akustik og et elegant design.
14.11.2023

Årets Bolig Favoritter: Stem på karakterfulde vægpaneler

Med Troldtekt® wall deco / v-line får du fleksible muligheder for at skabe et dekorativt vægdesign til dit hjem. Samtidig forbedrer du akustikken. Nu kan du være med til at kåre løsningen som vinder ved idenyt Bolig Favoritter 2023.
08.11.2023

’Boligkøb i blinde’: Par fik deres ønske opfyldt med karakterfulde Troldtekt lofter

Line og Kristian Tækker Madsen fik hjælp til at finde og renovere den helt rigtige bolig i Esbjerg af eksperterne fra programmet ’Boligkøb i blinde’. Parret havde fra start et ønske til renoveringen: God akustik i hele hjemmet.
02.11.2023

Temauge: Få inspiration fra den bedste seniorarkitektur

Tag med, når Nohrcon 7.-9. november inviterer til en temauge om byggeri af pleje- og seniorboliger. Allerede inden de faglige ekspertoplæg og casestudier kan du på en dagstur opleve fire af Sjællands mest inspirerende plejehjem.
01.11.2023

Troldtekt i paneldebat om nøglen til succes i Tyskland

Troldtekt er i panelet under en debat ved Dansk-Tysk Handelskammers årlige prisuddeling 9. november. Her giver Jesper Kvist, Business Development Manager hos Troldtekt, sit bud på nøglen til succes i handel og relationer mellem de to lande.   . 
31.10.2023

Messe SCHULBAU i Berlin: Få inspiration til fremtidens sunde skolearkitektur

Politikerne har afsat 700 millioner euro om året til skolebyggeri i Berlin-området. Tag med til SCHULBAU-messen 8. og 9. november, hvor du blandt andet kan opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger, som bidrager til et sundt indeklima i skolebygninger.
27.10.2023

CSR-rapport for 2022: Guld i Cradle to Cradle og muskler til at nå nye milepæle

Troldtekt har nu offentliggjort sin CSR-rapport med tiltag og data fra 2022, hvor virksomheden blev en del af Kingspan-koncernen. Året bød blandt andet på Cradle to Cradle-guldcertificering, lancering af CO2-reducerede akustikplader og et lovende projekt med varmegenvinding i produktionen.
23.10.2023

Seminar: Bliv klogere på ansvarlige akustikløsninger

Hvordan vælger du rigtigt, når du ønsker en ansvarligt produceret akustikløsning i dit byggeri? Det er hovedtemaet på Alpha Akustiks seminar 9. november, hvor Vibeke Pedersen, teknisk chef hos Troldtekt A/S, holder oplæg.
19.10.2023

Oplev eksklusivt design på ARCHITECT@WORK i Stuttgart

På ARCHITECT@WORK bliver arkitekter ledt igennem en udstilling af designnyheder i en eksklusiv atmosfære. Undervejs kan du opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger. Det hele foregår 25.-26. oktober i Stuttgart, hvor der også er inspirerende foredrag på programmet.
18.10.2023

Kåring: Troldtekt® v-line er ”Architects’ Choice” til boligen

Akustikløsningen Troldtekt v-line er netop fremhævet som en af de bedste til enfamiliehuse ved prisuddelingen Häuser des Jahres. Her har de tyske arkitekter stemt Troldtekt v-line ind på hæderslisten. Forlaget Callwey står bag prisen.