Oplev Troldtekt i inspirerende kontormiljøer og mærk den gode akustik

På vores hovedkontor i det sydlige Aarhus kan arkitekter og andre professionelle fagfolk opleve elegante akustikløsninger. 

Oplev blandt andet de forskellige strukturer og farver – og gå på opdagelse i vores serie af Troldtekt® designløsninger, som giver stor arkitektonisk frihed.

Skalerbare akustiklofter med langsgående spor eller repetitive mønstre, elegante flader med karakterfulde kombinationer af farver og unikt design. Der er nok at opleve for gæster i de inspirerende kontormiljøer, som er en del af Troldtekts domicil i Aarhus.

Formålet med vores hovedkontor, der fungerer som showroom, er at vise den store variation i vores akustikløsninger. Her er loft- og vægdesign, som passer ind i alt fra skoler og kontorer til restauranter, kulturhuse og eksklusive boliger.

Et bredt udvalg af designløsninger

På hovedkontoret i Tranbjerg kan du for eksempel med egne øjne og ører opleve de klassiske akustikløsninger i forskellige strukturer og farver – og ikke mindst serien af unikke designløsninger, som gør det muligt at give lofter og vægge et særligt udtryk. Den nyeste løsning i serien – Troldtekt v-line – har diskrete v-spor fræset i overfladen, så du opnår en både karakterfuld og ensartet loftflade.

Læs mere om Troldtekt v-line 1way og v-line 2way

Også Troldtekt plader baseret på cementtypen FUTURECEMTM, som har et reduceret CO2-aftryk, er en del af de monterede plader.

Læs mere om Troldtekt baseret på FUTURECEM

Professionel i byggeriet? Book besøg i Aarhus

Arkitekter
Hvis du er arkitekt og interesseret i at besøge vores inspirerende kontormiljøer på Sletvej 2A, 8310 Tranbjerg J., er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Bente Rasmussen Therkildsen på brt@troldtekt.dk eller 2773 6700.

Andre professionelle fagfolk
Øvrige interesserede fagfolk, der ønsker at booke et besøg, kan kontakte vores salgsafdeling på salg@troldtekt.dk eller 8747 8100.

 

Privat boligejer? Se åbningstider

Private boligejere
Er du privatperson, og vil du gå på opdagelse i de karakterfulde Troldtekt akustikløsninger? Så kan du besøge os på Sletvej 2A, 8310 Tranbjerg J mandag til fredag. Du kan kontakte vores salgsafdeling for at booke et besøg på salg@troldtekt.dk eller 8747 8100.