Showroom byder på god akustik og elegant design

I showroomet på vores hovedkontor i det sydlige Aarhus kan arkitekter og andre professionelle fagfolk opleve elegante akustikløsninger. Her er et bredt udvalg af Troldtekts sortiment udstillet på lofter og vægge.

Oplev blandt andet de forskellige strukturer og farver – og gå på opdagelse i vores serie af Troldtekt® designløsninger, som giver stor arkitektonisk frihed.

Skalerbare akustiklofter med langsgående spor eller repetitive mønstre, elegante flader med karakterfulde kombinationer af farver og unikt design. Der er nok at opleve for gæster i det inspirerende showroom, som er en del af Troldtekts domicil i Aarhus.

Formålet med showroomet er at vise den store variation i vores akustikløsninger. Her er loft- og vægdesign, som passer ind i alt fra skoler og kontorer til restauranter, kulturhuse og eksklusive boliger.

Et bredt udvalg af designløsninger

I showroomet kan du for eksempel med egne øjne og ører opleve de klassiske akustikløsninger i forskellige strukturer og farver – og ikke mindst serien af unikke designløsninger, som gør det muligt at give lofter og vægge et særligt udtryk. Den nyeste løsning i serien – Troldtekt v-line – har diskrete v-spor fræset i overfladen, så du opnår en både karakterfuld og ensartet loftflade.

Læs mere om Troldtekt v-line 1way og v-line 2way

Også Troldtekt plader baseret på cementtypen FUTURECEMTM, som har et reduceret CO2-aftryk, er en del af showroomet.

Læs mere om Troldtekt baseret på FUTURECEM

Professionel i byggeriet? Book besøg i Aarhus

Arkitekter
Hvis du er arkitekt og interesseret i at besøge vores showroom på Sletvej 2A, 8310 Tranbjerg J., er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Bente Rasmussen Therkildsen på brt@troldtekt.dk eller 2773 6700.

Andre professionelle fagfolk
Øvrige interesserede fagfolk, der ønsker at booke et besøg i vores showroom, kan kontakte vores salgsafdeling på salg@troldtekt.dk eller 8747 8100.

 

Privat boligejer? Se åbningstider

Private boligejere
Er du privatperson, og vil du gå på opdagelse i de karakterfulde Troldtekt akustikløsninger? Så kan du besøge showroomet på Sletvej 2A, 8310 Tranbjerg J inden for vores åbningstider. Du behøver ikke en aftale på forhånd.

Showroomet er åbent torsdage kl. 13-16 og fredage kl. 13-15.