Oplev god akustik og elegant design

KØBENHAVN

Oplev karakterfuldt design i hjertet af København

Troldtekts showroom i Vestergade, København K, byder på et bredt udvalg af akustikløsninger. Oplev blandt andet Troldtekt baseret på cementtypen FUTURECEM™ og hele serien af karakterfulde designløsninger.

Showroomet er åbent for arkitekter, andre af byggeriets fagfolk og private boligejere.

Læs mere om showroomet i København her

Book dit besøg i København

Er du arkitekt, er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Ulla Lehmann på ulc@troldtekt.dk eller
+45 2012 5556

Øvrige interesserede fagfolk er velkomne til at kontakte projektkonsulent Hans Eriksen på hae@troldtekt.dk eller
+45 4037 8100

Private boligejere:
Er du privatperson, og vil du gå på opdagelse i de karakterfulde Troldtekt akustikløsninger? Så kan du besøge showroomet på Vestergade 20C, 2. sal i København K inden for vores åbningstider. Du behøver ikke en aftale på forhånd.

Showroomet er åbent torsdage og fredage kl. 13-18 samt lørdage kl. 10-14.

AARHUS

Showroom byder på god akustik og elegant design

I showroomet på vores hovedkontor i det sydlige Aarhus kan arkitekter, andre fagfolk og private boligejere opleve elegante akustikløsninger. Her er et bredt udvalg af Troldtekts sortiment udstillet på lofter og vægge.

Oplev blandt andet de forskellige strukturer og farver – og gå på opdagelse i vores serie af Troldtekt® designløsninger, som giver stor arkitektonisk frihed. 

Designserien har vundet en ICONIC Award 2019 og en German Design Award 2020 samt været i finalen ved Danish Design Award 2020 og DETAIL Product Award 2020.

Læs mere om showroomet i Aarhus her

Book besøg i Aarhus

Arkitekter:
Hvis du er arkitekt og interesseret i at besøge vores showroom på Sletvej 2A, 8310 Tranbjerg J., er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Bente Rasmussen Therkildsen på brt@troldtekt.dk eller 2773 6700.

Andre professionelle fagfolk:
Øvrige interesserede fagfolk, der ønsker at booke et besøg i vores showroom, kan kontakte vores salgsafdeling på salg@troldtekt.dk eller 8747 8100.

Private boligejere:
Er du privatperson, og vil du gå på opdagelse i de karakterfulde Troldtekt akustikløsninger? Så kan du besøge showroomet på Sletvej 2A, 8310 Tranbjerg J inden for vores åbningstider. Du behøver ikke en aftale på forhånd.

Showroomet er åbent torsdage kl. 13-16 og fredage kl. 13-15.

Oplev Troldtekt designløsninger hos Byggecentrum

Boligejere, håndværkere og andre boliginteresserede kan opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger på byggeudstillingen Byggecentrum i Middelfart.

Vores permanente stand byder på et bredt udvalg af vores prisbelønnede designløsninger. Blandt andet flere varianter af Troldtekt® contrast med eksklusive trælister og designløsningerne Troldtekt® line og Troldtekt® line design, der begge er med langsgående fræsede spor, som giver loft eller væg et roligt og elegant udtryk.

Læs mere om showroomet på Byggecentrum i Middelfart her

Besøg Byggecentrum

Du finder udstillingen på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart, hvor der er åbent alle hverdage.

Find flere praktiske informationer på Byggecentrums hjemmeside.

Troldtekt showroom i Hamborg

Troldtekt GmbH har indviet kontor og showroom i Hamborgs kreative Altona-kvarter. Her kan arkitekter og andre fra byggebranchen opleve de prisbelønnede Troldtekt® designløsninger, som forener god akustik og et sundt indeklima med karakterfulde udtryk.

Showroomet indgår i et netværk, hvor flere leverandører af interiørprodukter har kontor og showroom. Det giver dig en unik mulighed for at opleve forskellige interiørprodukter, som er integreret i hele indretningen.

Læs mere om showroomet i Hamborg her

Book besøg i Hamborg

Arkitekter:
Hvis du er arkitekt og interesseret i at besøge vores showroom på Friesenweg 4, Haus 12, 22763 Hamburg, er du velkommen til at kontakte Country Manager Jesper Kvist på jkv@troldtekt.com eller telefon +45 6130 7635.

Besøg Troldtekts showroom i Malmø

I Troldtekts kombinerede kontor og showroom kan du opleve et bredt udvalg af akustikløsninger. Se blandt andet løsninger fra vores designserie, som forener god akustik og et sundt indeklima med karakterfuldt design.

Læs mere om showroomet i Malmø her

Book besøg i Malmø

Showroomet på Höjdrodergatan 23, 3. sal, i Malmö er åbent for arkitekter og andre af byggeriets fagfolk. Et besøg kræver dog, at, du har booket en aftale på forhånd.

Du er velkommen til at skrive til info@troldtekt.se for at booke dit besøg.