Oplev god akustik og elegant design

Troldtekt showroom i København

Troldtekts showroom i Vestergade, København K, byder på et bredt udvalg af akustikløsninger. Oplev blandt andet Troldtekt baseret på cementtypen FUTURECEM™ og hele serien af karakterfulde designløsninger.

Troldtekt showroom i Aarhus

I showroomet på Troldtekts hovedkontor i det sydlige Aarhus kan arkitekter, professionelle fagfolk og private boligejere opleve elegante akustikløsninger. Her er et bredt udvalg af Troldtekts sortiment udstillet på lofter og vægge. Læs mere her.

Troldtekt showroom hos Byggecentrum i Middelfart

Boligejere, håndværkere og andre boliginteresserede kan opleve Troldtekt akustikløsninger på permanent stand på byggeudstillingen Byggecentrum i Middelfart. Læs mere!

Troldtekts working showroom i Hamborg

I nyt Troldtekt showroom i Hamborg kan arkitekter og andre fra byggebranchen opleve de prisbelønnede Troldtekt® designløsninger. Find kontaktoplysninger her.

Troldtekt showroom i Berlin

Kollektiv tilstedeværelse og formidling med henblik på at levere fremragende kvaliteter i et rum, der er kendt for dets samhørighed. Dette er formålet med Das Netzwerk für innovative Raumlösungen i Berlin, der appellerer til hele arkitektur- og ejendomsbranchen

Studio B3 i Stockholm

Oplev flere varianter fra Troldtekts serie af designløsninger hos Stockholms største showroom STUDIO B3. Her har Troldtekt designet et showroom-lokale, hvor besøgende kan opleve god akustik og karakterfuldt design.

Troldtekt showroom i Malmø

I Troldtekts kombinerede kontor og showroom i Malmø kan du opleve et bredt udvalg af akustikløsninger.