Oplev god akustik og elegant design

Oplev Troldtekt designløsninger i HUSET Middelfart

Boligejere, håndværkere og andre boliginteresserede kan nu opleve karakterfulde Troldtekt akustikløsninger på byggeudstillingen HUSET Middelfart.

Vores permanente stand byder på et bredt udvalg af vores prisbelønnede designløsninger. Blandt andet flere varianter af Troldtekt® contrast med eksklusive trælister og designløsningerne Troldtekt® line og Troldtekt® line design, der begge er med langsgående fræsede spor, som giver loft eller væg et roligt og elegant udtryk.

Oplev Troldtekt designløsninger i HUSET Middelfart
Oplev Troldtekt designløsninger i HUSET Middelfart

Besøg Huset Middelfart

Du finder udstillingen på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart, hvor der er åbent alle hverdage.

Find flere praktiske informationer på HUSET Middelfarts hjemmeside.

Ny udstilling: Oplev mulighederne med Troldtekt

I foråret 2019 åbnede Architectum – Storkøbenhavns nye inspirationshus inden for byggeriet. Her kan arkitekter, håndværkere og forhandlere finde løsninger fra fem af branchens førende producenter.

Troldtekt A/S har en stor stand på den faste udstilling, hvor du kan opleve en bred vifte af akustikløsninger. Blandt dem er løsninger fra vores nye serie af Troldtekt® designserie, som har vundet en ICONIC Award 2019 og en German Design Award 2020 - og som i foråret 2020 er finalist ved Danish Design Award 2020.

Troldtekt udstilling på Architectum - Storkøbenhavns nye inspirationshus inden for byggeriet
Troldtekt projektkonsulent Hans Eriksen

Book besøg i Architectum

Kontakt vores projektkonsulent Hans Eriksen på hae@troldtekt.dk eller 4037 8100 for at booke dit besøg i Architectum, Vallensbækvej 26-28, 2605 Brøndby.

Nyt showroom byder på god akustik og elegant design

I det nye showroom på vores hovedkontor i det sydlige Aarhus kan arkitekter og andre professionelle fagfolk opleve elegante akustikløsninger. Her er et bredt udvalg af Troldtekts sortiment udstillet på lofter og vægge.

Oplev blandt andet de forskellige strukturer og farver – og gå på opdagelse i vores nye serie af Troldtekt® designløsninger, som giver stor arkitektonisk frihed. Designserien har vundet en ICONIC Award 2019 og en German Design Award 2020 - og er i foråret 2020 finalist ved Danish Design Award 2020.

Troldtekt showroom byder på god akustik og elegant design
Troldtekt projektkonsulent Bente Rasmussen Therkildsen

Book besøg i Aarhus

Arkitekter:
Hvis du er arkitekt og interesseret i at besøge vores nye showroom på Sletvej 2A, 8310 Tranbjerg J., er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Bente Rasmussen Therkildsen på brt@troldtekt.dk eller 2773 6700.

Andre besøgende:
Øvrige interesserede, der ønsker at booke et besøg i vores showroom, kan kontakte vores salgsafdeling på salg@troldtekt.dk eller 8747 8100.

Troldtekt showroom i Hamborg

Troldtekt GmbH har indviet nyt kontor og showroom i Hamborgs kreative Altona-kvarter. Her kan arkitekter og andre fra byggebranchen opleve de prisbelønnede Troldtekt® designløsninger, som forener god akustik og et sundt indeklima med karakterfulde udtryk.

Showroomet indgår i et netværk, hvor flere leverandører af interiørprodukter har kontor og showroom. Det giver dig en unik mulighed for at opleve forskellige interiørprodukter, som er integreret i hele indretningen.

Troldtekt® akustikløsninger i showroom i det kreative Altona-kvarter i Hamburg
Showrooms

Book besøg i Hamborg

Arkitekter:
Hvis du er arkitekt og interesseret i at besøge vores nye showroom på Friesenweg 4 · Haus 12, 22763 Hamburg, er du velkommen til at kontakte Country Manager Jesper Kvist på jkv@troldtekt.com eller telefon
+45 6130 7635.