Oplev karakterfuldt design i hjertet af København

Troldtekts showroom i Vestergade, København K, byder på et bredt udvalg af akustikløsninger. Oplev blandt andet Troldtekt baseret på cementtypen FUTURECEM™ og hele serien af karakterfulde designløsninger.

Arkitekter og andre af byggeriets fagfolk samt private boligejere kan opleve Troldtekts sortiment af akustikplader i det indre København. Det 140 kvadratmeter store showroom ligger i et charmerende baghus i Gardergården på Vestergade 20C, 2. sal, København K.

I inspirerende rammer kan du her se alt fra de klassiske Troldtekt plader i forskellige farver og strukturer til serien af Troldtekt designløsninger med markante eller diskrete spor, trælister og andre karakterfulde udtryk. 

Grøn milepæl er en del af showroomet

I vores københavnske showroom, finder du også Troldtekt baseret på cementtypen FUTURECEM, som er en milepæl i Troldtekts strategiske arbejde med bæredygtighed. Akustikpladerne optager mere CO2, end de udleder, helt frem til de skal bortskaffes eller genanvendes.

Forklaringen er, at træet i pladerne optager mere CO2 under opvækst, end der i alt udledes under fremstilling af FUTURECEM hos Aalborg Portland og produktion af akustikplader på Troldtekts egen fabrik.

Både de klassiske Troldtekt plader og designløsningerne fås baseret på FUTURECEM.

Book besøg i København

Showroomet på Vestergade 20C, 2. sal i København K er åbent for arkitekter og andre af byggeriets fagfolk. Et besøg kræver dog, at, du har booket en aftale på forhånd.

Er du arkitekt, er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Ulla Lehmann på ulc@troldtekt.dk eller
+45 2012 5556

Øvrige interesserede er velkomne til at kontakte projektkonsulent Hans Eriksen på hae@troldtekt.dk eller
+45 4037 8100

Private boligejere:
Er du privatperson, og vil du gå på opdagelse i de karakterfulde Troldtekt akustikløsninger? Så kan du besøge showroomet på Vestergade 20C, 2. sal i København K inden for vores åbningstider. Du behøver ikke en aftale på forhånd.

Showroomet er åbent torsdage og fredage kl. 13-18 samt lørdage kl. 10-14.

Se videoen med Dorte Friis, partner, cand.arch. maa og proceskonsulent hos Spacelab Arkitekter. Hun fortæller om tankerne bag designet af showroomet.