Oplev karakterfuldt design i hjertet af København

Troldtekts showroom i Vestergade, København K, byder på et bredt udvalg af akustikløsninger. Oplev blandt andet Troldtekt baseret på cementtypen FUTURECEM™ og hele serien af karakterfulde designløsninger.

Arkitekter og andre af byggeriets fagfolk samt private boligejere kan opleve Troldtekts sortiment af akustikplader i det indre København. Det 140 kvadratmeter store showroom ligger i et charmerende baghus i Gardergården på Vestergade 20C, 2. sal, København K.

I inspirerende rammer kan du her se alt fra de klassiske Troldtekt plader i forskellige farver og strukturer til serien af Troldtekt designløsninger med markante eller diskrete spor, trælister og andre karakterfulde udtryk. 

Milepæl er en del af showroomet

I vores københavnske showroom, finder du også Troldtekt baseret på den CO2-reducerede cementtype FUTURECEM, som er en milepæl i Troldtekts strategiske arbejde med at bidrage til bæredygtighed.

Troldtekt baseret på FUTURECEM har et CO2-aftryk, der er henholdsvis 26 og 38 procent lavere end for Troldtekt baseret på grå og hvid cement, målt gennem hele pladernes livscyklus.

Både de klassiske Troldtekt plader og designløsningerne fås baseret på FUTURECEM.

Book besøg i København

Showroomet på Vestergade 20C, 2. sal i København K er åbent for arkitekter og andre af byggeriets fagfolk. Et besøg kræver dog, at, du har booket en aftale på forhånd.

Er du fagprofessionel, er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Ulla Lehmann på ulc@troldtekt.dk eller +45 2012 5556

Private boligejere
Er du privatperson, og vil du gå på opdagelse i de karakterfulde Troldtekt akustikløsninger? Så kan du besøge showroomet på Vestergade 20C, 2. sal i København K inden for vores åbningstider. Du behøver ikke en aftale på forhånd.

Showroomet er åbent torsdage og fredage kl. 13-18 samt lørdage kl. 10-14.

Tag en virtuel 3D tur i vores showroom.

I det virtuelle showroom kan du opleve de samme karakterfulde Troldtekt akustikløsninger som ved et fysisk besøg.

Undervejs kan du klikke på produkterne og læse mere om de udstillede varianter og design.

Se videoen med Dorte Friis, partner, cand.arch. maa og proceskonsulent hos Spacelab Arkitekter.

Dorte Friis fortæller om tankerne bag designet af showroomet.