Troldtekt®- en bæredygtig løsning

Troldtekt® Inspiration: Certificeret træ – fra skov til arkitektur

Det bæredygtige byggeri begynder helt ude i skoven. I denne film fortæller FSC Danmarks direktør, Søren Dürr Grue, hvilke krav en FSC®-certificeret skov stiller til bl.a. biodiversitet. I filmen kan du også opleve, hvordan Troldtekt i sin produktion af akustikplader håndterer FSC-certificeret træ, så hver en træfiber i en Troldtekt akustikplade kan spores til en specifik træleverance.

Troldtekt modtager DI Prisen 2020

Troldtekt har modtaget Dansk Industris pris - DI Prisen 2020 - for at øge sin konkurrencekraft via en ambitiøs grøn omstilling baseret på Cradle to Cradle-konceptet. I forbindelse med nomineringen har DI produceret en kort film fra Troldtekts produktion i Troldhede. Se filmen, der fortæller om den grønne omstilling, der har ført til, at Troldtekt er blevet tildelt den fornemme pris.

God akustik i grøn tænketank

Troldtekt har indgået samarbejde med den svenske grønne tænketank Fores i Stockholm, som bygger bro mellem politikere, erhvervsliv og forskning inden for bæredygtighed. Se videoen hvori Fores' adm. direktør Mattias Goldmann fortæller, hvordan Troldtekt akustiklofter og -vægge understøtter tænketankens filosofi.

Troldtekt A/S partner i Circle House

Troldtekt A/S er en af partnerne i projektet Circle House, som er verdens første almene boligbyggeri, bygget efter cirkulære principper. Se filmen, hvor Troldtekts direktør, Peer Leth, fortæller om virksomhedens arbejde med cirkulær økonomi og motivation for at deltage i Circle House.

Vinderne af EU's miljøpris 2016

Troldtekt var med sin take back-strategi en af vinderne, da EU's Miljøpris 2016 blev uddelt til virksomheder, der har skabt miljøvenlig innovation ud over det sædvanlige. Her kan du se alle vinderne.

Troldtekt A/S' take back-strategi får EU's Miljøpris

Troldtekt A/S har modtaget EU's Miljøpris 2016. Prisen gives for Troldtekts take back-strategi, der gør træbetonaffald fra byggeriet til en ny ressource. Her kan du se og høre direktør Peer Leth fortælle, hvad prisen betyder.

Troldtekt® wave vinder Byggeriets Klimapris 2016

Akustikpladen Troldtekt wave er vinder af Byggeriets Klimapris, som blev uddelt på BYGGERI’16 i Fredericia. Troldtekt wave er et Cradle to Cradle-certificeret naturprodukt, som produceres under miljøskånsomme forhold og kan vende tilbage til naturen som kompost.